Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu, aki nagyon tetszik! De nem merek lepni! Mit tegyek?
-_- 10-es te valami flusztralt gyoker vagy!
Ez akkora himsovinizmus! Mi az, hogy ez egy LANY szajabol jott?? :D
Egy lanynak nem lehetnek szexu**is vagyai ennyi idosen? Es ki mondta, hogy meg is basz*tnam magam vele?
TE/TI MEG NEM LATTAL/LATTATOK OLYAN SZEMELYT, AKIRE AZT MONDTAD/MONDTATOK, HOGY "TE RO*HADT HELYES VAGY!"
Jo en csak arra lennek/lettem volna kivamcsi, h ki talalkozott ilyen szituaciokkal es mi lett annak a vege (platoiszerelem, egy fiut szeret ket lany, meno gyerek vs tanlo lany....
Nem tolem (kislanytol,akinek tetszik egy fiu) kellene tavolsagot tartani, ettol sokkal nagyobb bunok is vannak! :D
#11: Nem, nem vagyok sem frusztrált, sem gyökér! :)
A te értelmi szintednek én gyökér vagyok, elhiszem.
"Es ki mondta, hogy meg is basz*tnam magam vele? "
Hát nem tudom, de ha a bugyikádba élvezel a látványától, akkor nem kellene sokat könyörögnie :)
Ja és ha arra lettél volna kíváncsi, ki találkozott ilyen szituval, akkor én nem. Nem vagyok "kis köcsög meno gyerek", pedig tudnék ám mire menőzni. Ami az én esetemben nem az lenne, mint a valószínűleg általad leírt srác, aki a folyosón ordítva röhögve megy, az órán a hátsó padból játssza a fejét vagy éppen minden héten más csaj kell neki. A magukat menőnek tartó csajok meg alapból nem érdekelnek :)
Na remélem kielégített a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!