Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiu, aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu, aki nagyon tetszik! De nem merek lepni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egeszbe a lenyeg, h meg sosem egymassal....instagramon lattam a kepeit plusz ketszer lattam egy plazaban es nem vagyok ez a fajta lany, de alapbol kepeken is imadom eloben pedig a latvanyara majd elelveztem! Jovore egy utcaval arrebb levo suliba fog jarni...dacebookon mar sokszor kiadta, h annyi a kozos ismerosunk h bejeloljetnem....de o tipikusan az a fiu aki ilyen kis kocsog meno gyerek es nagyon tudja ezt magarol...de hat mit csinaljak, ha o tetszik.....errol az egeszrol amugy senki sem tud csak a legjobb baratnom viszont nem akarok rahajtani abfiura mert ennek a lanynak is nagyon tetszik, es szeretnem haba fiu ez esetben semleges maradna de amugy meg nem mert eletemben eloszor azt erzem h szerelmes vagyok!! Na most mi legyen?? Nem akarom bejelolni mert nagyon sok embert ismerek aki rohangal utana, en nem akarok beallni a sorba:((
2015. júl. 8. 13:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

-_- 10-es te valami flusztralt gyoker vagy!

Ez akkora himsovinizmus! Mi az, hogy ez egy LANY szajabol jott?? :D

Egy lanynak nem lehetnek szexu**is vagyai ennyi idosen? Es ki mondta, hogy meg is basz*tnam magam vele?

TE/TI MEG NEM LATTAL/LATTATOK OLYAN SZEMELYT, AKIRE AZT MONDTAD/MONDTATOK, HOGY "TE RO*HADT HELYES VAGY!"

Jo en csak arra lennek/lettem volna kivamcsi, h ki talalkozott ilyen szituaciokkal es mi lett annak a vege (platoiszerelem, egy fiut szeret ket lany, meno gyerek vs tanlo lany....

Nem tolem (kislanytol,akinek tetszik egy fiu) kellene tavolsagot tartani, ettol sokkal nagyobb bunok is vannak! :D

2015. júl. 8. 16:01
 12/13 A kérdező kommentje:
*Frusztralt
2015. júl. 8. 16:07
 13/13 anonim ***** válasza:

#11: Nem, nem vagyok sem frusztrált, sem gyökér! :)

A te értelmi szintednek én gyökér vagyok, elhiszem.

"Es ki mondta, hogy meg is basz*tnam magam vele? "

Hát nem tudom, de ha a bugyikádba élvezel a látványától, akkor nem kellene sokat könyörögnie :)

Ja és ha arra lettél volna kíváncsi, ki találkozott ilyen szituval, akkor én nem. Nem vagyok "kis köcsög meno gyerek", pedig tudnék ám mire menőzni. Ami az én esetemben nem az lenne, mint a valószínűleg általad leírt srác, aki a folyosón ordítva röhögve megy, az órán a hátsó padból játssza a fejét vagy éppen minden héten más csaj kell neki. A magukat menőnek tartó csajok meg alapból nem érdekelnek :)

Na remélem kielégített a válaszom.

2015. júl. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!