Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/4 kérdező140 válasza:
Tudnál irni hozzá kapcsolódó sztorit? Nem azért csak érdekelne (ha kérhetem)
válasz: próbáld meg felejtei, menj el szórakozni, ismerkedj másokkal.
(felejteni nagyon nehéz én is tudom)
2/4 theazombiee válasza:
Sehogy. Esélytelen. Csak akkor fog teljesen elmúlni, hogyha beleszeretsz egy új emberbe
3/4 anonim válasza:
Elfolytani talán..de nehézkes. Én azt javasolnám, hogyha tudsz gondolj az összes rossz tulajdonságára, az összes dologra amit csinált és neked nem tetszett annyira. Tudom, ha az ember szerelmes hajlamos ezeken átsiklani, de ha erőteljesen koncentrálsz talán megtalálhatod őket. Ha találtál valamit rágicsáld, gondold tovább, ne engedd el, ne bocsájtsd meg. Talán segít.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm...megprobalom ezeket....persz privatban megirom
2015. júl. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!