Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előnyei és hátrányai az utcai ismerkedésnek?
Utcai ismerkedés alatt azt értem hogy szemtől szemben való ismerkedés egy fiúval vagy lánnyal. Csak hogy mindenkinek világos legyen. Miért lehet előnyös vagy miért jár hátránnyal? Tudnátok mondani tippeket vagy személyes tapasztalatot ezzel kapcsolatban?
18/f
#1.
Hát akkor bebuktam :(
Netesben nem hiszek ismerőseim meg nincsenek :D
Előnyök: Meglátod milyen igazabol,nem csak a szèt photo shoppolt prof.kèpèt,kicsit jobban "megismered....
Hátrányok: Nem tudhatod kivel állsz szemben
Ha társat keresel, akkor azt csak élőben!
Olyan valaki megfoghat, aki mellett kép alapján elmész.
A kép mindig hazudik. Nekem itt Budapesten csak olyan randijaim voltak, ahol azon tűnődtem, hogy mégis hogy tudott olyan képett csinálni, amin szép az arca miközben egy elhízott, tokás vágás érett sertés...
Az illatok hordozzák a kémiai információt. Pl. Feromonok, vagy az, hogy bírod-e az illatát.
Azonnal van válasz és nem azon rágódsz, hogy miért nem ír vissza.
Gesztusok, mosolyok, testbeszéd, mozgás, öltözködés stb...
És ha kölcsönösen bejöttök egymásnak, akkor bármi lehet ott és azonnal.
A netes ismerkedés a lúzereknek való és a nők eleve vesztesnek is kezelik azokat, akik neten ismerkednek, mert érezniük kell, hogy a pasinak vsn tartása és önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!