Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe 3 éve szerelmes vagyok,1 évbe elmondtam neki de azt mondta neki más tetszik, aztán azt mondta,hogy én is ott vagyok az elsők között.Azóta legjobb barátok lettünk de még mindig szeretem. Pár hete össze jött azzal a lánnyal aki régóta tetszik neki,és én teljesen letörtem. Én és Ő rengeteget beszélgetünk kb délután 8-tól hajnali egyig. És így hogy együtt van a lánnyal,közbe elég fura dolgokat mondott,mikor kérdeztem. Azt mondta érez irántam valamit. Majd megyünk moziba is meg fagyizni,de félek hogy a barátnője megharagszik rám vagy rá ha megtudja hogy együtt megyünk ide oda. Mit tegyek?

2015. júl. 15. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne menj el vele...
2015. júl. 15. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ilyenek csak játszadoznak. Van barátnője, de neked elmondja, hogy érez irántad valamit és elmegy veled moziba. Mit fog csinálni, ha te leszel a barátnője? Valószínűleg ugyanezt.
2015. júl. 15. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Te mazochista vagy? Csupa fájdalmat okozol magadnak, pedig egyszerűen csak ki kellett volna zárnod az életedből.

Ja, és ha szereted, akkor ne nevezd barátodnak.

2015. júl. 15. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van..köszönöm.
2015. júl. 16. 13:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!