Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ezt hova tegyem? Szeret? Nem szeret? Vagy már nem szeret?
Csellózom. A zeneiskolában tavaly egy fiúval kamaráztam, aki zongorázik. Úgy tűnt, hogy bejövünk egymásnak, sokat nevettünk együtt, meg voltak apró kis jelek is. Aztán az egyik próbánkra beült apukám, és eléggé féltékeny lett a zongorista gyerekre. Ezt a srác észre is vette. De amikor apa nem volt a közelben ugyanolyan közvetlen volt. Aztán különváltak útjaink. Párszor felhívtam, mert kellett volna zongorakísérő, de sose vette fel.
Aztán idén ugyanakkor volt óránk ugyanazon az emeleten. Akkor megint elkezdtünk dumálni, de a telefont továbbra sem vette fel. De olyanokat mondott, hogy ő mindig itt lesz nekem stb.
Aztán kiderült, hogy kb. semmit sem mondott el magáról. Mármint a személyiségéről igen, de az életéről semmit.
Pár hónapja vagy nem köszön nekem, csak néz, vagy egy"hello"-t kiprésel magából. De ennyi. Jövőre gimibe megyek és évfolyamtársak leszünk. Vajon mit fog szólni hozzám? Lehet ebből valami? Szerintem totál reménytelen. :(
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!