Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ezt hova tegyem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ezt hova tegyem? Szeret? Nem szeret? Vagy már nem szeret?

Figyelt kérdés

Csellózom. A zeneiskolában tavaly egy fiúval kamaráztam, aki zongorázik. Úgy tűnt, hogy bejövünk egymásnak, sokat nevettünk együtt, meg voltak apró kis jelek is. Aztán az egyik próbánkra beült apukám, és eléggé féltékeny lett a zongorista gyerekre. Ezt a srác észre is vette. De amikor apa nem volt a közelben ugyanolyan közvetlen volt. Aztán különváltak útjaink. Párszor felhívtam, mert kellett volna zongorakísérő, de sose vette fel.

Aztán idén ugyanakkor volt óránk ugyanazon az emeleten. Akkor megint elkezdtünk dumálni, de a telefont továbbra sem vette fel. De olyanokat mondott, hogy ő mindig itt lesz nekem stb.

Aztán kiderült, hogy kb. semmit sem mondott el magáról. Mármint a személyiségéről igen, de az életéről semmit.

Pár hónapja vagy nem köszön nekem, csak néz, vagy egy"hello"-t kiprésel magából. De ennyi. Jövőre gimibe megyek és évfolyamtársak leszünk. Vajon mit fog szólni hozzám? Lehet ebből valami? Szerintem totál reménytelen. :(

14/L

2015. júl. 14. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne add fel :) ha evfolyamtarsak lesztek akkor van esélyed :)
2015. júl. 14. 22:20
 2/3 valkoka2000 válasza:
Szia a remènytelen elèg erős szó de nem túl rozsás a helyzet a köszönès hiány az bunkoság de a telefont èn se birom mindig felvenni. a szülő jelenlète anyit tesz hogy mivel tudja hogy ki az apád tudja kit kell lenyűgöznie ahoz hogy veled legyen. Kètlek irj hogy mi törtènt nagyon èrdekel. Szia sok sikert
2015. júl. 14. 22:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd igyekszem jövőre a legtöbbet kihozni a dologból. :)
2015. júl. 15. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!