Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megbántott barátnőm. Most mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántott barátnőm. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Az elmúlt pár napban nem keresett, csak akkor ha én felhívtam vagy írtam neki, akkor beszéltünk. Megkérdeztem,hogy mi a baj? Nem szeretne velem lenni, beszélgetni. A válasza: valóban így van * kiqrt mosolygós b*zi szmájli*

Abban a pillanatban mintha villám csapott volna mellkasomba. Ezzel iszonyatosan megbántott. Vége van, igaz? :(

2015. júl. 12. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem biztos. Lehet megjött neki és tudja hogy idegroncs, emiatt nem akar talizni. Vagy helyette valaki más irta
2015. júl. 12. 23:43
 2/11 A kérdező kommentje:

Főleg azért is nem értem mert szerdán egy mosolygós hosszú ölölés után, csókkal búcsúztunk és aznap este még sokat és nagyon jól elbeszélgettünk. Pénteken elindultunk nyaralásra, akkor is már bántott, az hogy nem keres, hogy megérkeztünk-e már stb. (előtt mindig keresett, ha mentem valahova)

Ma meg ez.

2015. júl. 12. 23:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Tökéletes nyaralásom lett. :)

Csalódott vagyok, bőghetnékem van. Nem vagyok vak.

Szülinapi buliban volt, másnap mondta, hogy összehaverkodott egy sráccal.

Úgy tűnik nem csak haverkodás lett belőle, szerintem.

Normális, ha egyik napról a másikra nem érzem emiatt szerelmesnek már maga?

2015. júl. 13. 09:54
 4/11 kérdező140 ***** válasza:
Légy férfi (ha az vagy mert abból amit irtál nem annak tűnsz) és menj oda a lányhoz és kérdezd meg hogy mi baja van.
2015. júl. 13. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak közel kb. 350 km-re vagyok tőle. Telefont nem vette fel este.
2015. júl. 13. 10:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Szakított velem ... facebookon.

Nevetséges :D

2015. júl. 15. 11:46
 7/11 anonim válasza:
Ha fáj is,ebben marhára nem te voltál a hibás!remélem nem vagy emiatt magad alatt,mert rohadtul nem ér annyit!
2015. júl. 17. 00:06
 8/11 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti én is meglepődök rajta, hogy nem vagyok magam alatt.

Barátnőmet, akarom mondani VOLT barátnőmet leginkább arcon rúgnám, hogy más fél év csak úgy sutty ki az a ablakon.

2015. júl. 17. 07:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Fáj, persze, de nem vagyok magam alatt! :)
2015. júl. 17. 07:31
 10/11 anonim ***** válasza:

A szakításnak is van egy folyamata.

Most még a dühöt érzed,de ha lenyugszol sajnos jön majd a lehangoltság és a magány érzése.stb

Próbáld nézni a jó oldalát!

Megismerkedhetsz újabb jó nőkkel.Hány éves vagy?

F40+

2015. júl. 17. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!