Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen barátnőm?
Figyelt kérdés
Fura ez most egy kicsit mert nem a magabiztosságommal, stílusommal van a baj. Az a probléma, hogy nem ismerek lányokat. Nincs olyan aki tetszik és kedvelném. Mit tegyék ahhoz, hogy találjak egy lányt? Hova kéne járnom?
Előre is köszönöm a válaszokat 16/f
2015. júl. 12. 07:25
1/2 Yumina-chan válasza:
Aranyos vagy, bár bocsi tudom, hogy a srácok ezt nem szeretik hallani ^^
Szerintem elég, ha a haverjaiddal elmész egy esti "normál" bulira, vagy rendezvényekre, koncertekre. Vagy csak kiültök kicsit valami nyilvános helyre, és ha tényleg van merszed, néhány unatkozó/vadászó lánykát összeszedni és marhulni velük. Már nem úgy értem, hogy egyből ráhajtani...
2/2 anonim válasza:
Akár utcán, buszon, stb. is ismerkedhetsz. Ha külsőre bejössz a lánynak, nem fog elhajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!