Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók?
Hát úgy... ültünk egymás mellett a padon, hozzám bújt, egymás szemébe néztünk és csókolóztunk.
16 voltam és eszméletlenül jó volt :D
17/f
14 éves voltam, egy buliban voltunk, és a fiú ölében ültem. Egyszercsak megcsókolt, fel sem voltam rá készülve :D Akkor úgy gondoltam, hogy jó volt, de azóta volt már sokkal jobb is :D
18/L
Egy buliban voltunk. Még az elején találtam egy kalapot a földön és abban nyomultam egész éjjel. Majd egyszer tánc közben ráraktam a fejére, közelebb hajoltunk egymáshoz, azt hittem puszi lesz, de végül nem az lett :D
18 voltam (na ja, ahhoz képest, hogy hányan sírnak itt hogy 15 évesen szüzek, én 18 éves voltam az első csókomnál is :D)
Hogy jó vagy rossz volt arra nem tudok pontosan válaszolni, jónak biztos jó volt, de nem volt az igazi, ami betudható az akkori tapasztalatlanságomnak és annak, hogy k**vára részeg voltam.
Nem a legromantikusabb sztori, de nekem ez jutott.. :D Viszont ha nem is a legjobb módon, de örülök, hogy megtörtént, mert hatalmas önbizalom löketet jelentett ahhoz, hogy elkezdjek változtatni magamon és még ma is sok erőt tudok meríteni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!