Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók történetek? (többi lent)
Azt kifelejtettem, hogy normális és hasznos válaszokat várok.
Trollok kíméljenek
Felszallt volna a vonatra de visszahzuztam magamhozszoritottam és úgy.A vonatit indító férfi megvárt minket. :D
Ez a hivatalos stori.De az igazi az hogy ezt az alkalmat megelőzőleg volt egy buli ahol rászegen smároltam egy csajjal...XD igazi romantika.
na akkor én is mondok egy "szép" történetet :))
Osztálytáborban úgy alakult, hogy valami "fontos ügyet" meg kellett beszéljek egy fiúval (az osztály leghelyesebbjével), négyszemközt voltunk az ő szobájában. Miután végeztünk a dumálással, megkérdeztem tőle, hogy akar-e smárolni, és aztán nagyon belelendültünk :))
15/L
Kimentünk csillagokat nézni a Balaton partra barátként. öcsém is jött velünk de ő hamarabb bealudt. Kézen fogva néztük az eget. Ez nálam még nem jelentett semmit. Ránéztem, hogy alszik-e és ő engem nézett. Megtörtén, aztán kérdezte, hogy mutasson-e valamit. Mondtam, hogy persze és leckét adott nyelves csókból. Nagyon jó volt de csak barátok maradtunk a korkülönbség miatt. Én 15/F ő 19/L
Mondhat akárki akármit nem vagyunk perverzek vagy ilyesmi. Csak megtörtént.
Haveri összejövetel balatonon akkor ismertem meg.Mindenkinek leesett, hogy tetszünk egymásnak, szóval egyik esti fürdőzés alkalmával szép csendben mindenki lelépett.Hangfallal mentünk ki, halkra állítottam a zenét, közben persze dumáltunk.Kicsit hideg volt ezért odahúztam magamhoz, aztán bumm egyszer csak 67-es úton :D
Nem tudtam kihagyni a lehetőséget, amikor odaért a szöveg, hogy csillagok csillagok akkor mutattam neki valamelyik csillagképet.Mikor felnézett akkor csókoltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!