Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h egy másik országvan nagyon beleszerettem egy lányba , és asszem ő is belém volt. De most másik országban vagyok és nem tudom sehogy se elérni , de hiányzik. Próbáljam elengedni? Segítsetek.

2015. júl. 10. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elérni. Az Internet jó dolog. Már ha tudod, hogy ki volt. Meg persze az is érdekes, hogy milyen messzi országban van. Mondjuk én egyszer Los Angelesig mentem egy lényért akibe nyakig belezúgtam. Szép volt, jó volt, vége lett békében elengedtük egymást, néha még beszélgetünk. Télen megyek ki megint az Egyesült Államokba, ha minden jól megy találkozunk majd, így 3 év után. :)
2015. júl. 10. 00:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom megtalálni neten , sokszor próbáltam de nem ment. Nem tom elfelejteni :(
2015. júl. 10. 10:11
 3/3 anonim válasza:
Felejtsd el as már nem lesz a tied.
2015. júl. 10. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!