Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szeretem?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy van egy fiú, akiről nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e. Külsőleg nem a leghelyesebb, de a belső tulajdonságai miatt ez nem zavar. Bár magas, és a stílusa is jó. Nagyon jó személyisége van. Szerethető, mindenkivel kedves, kicsit zárkózottabb mint én. Néha úgy érzem, hogy sokkal értékesebb nálam, hogy hozzá egy aranyos, csendes, visszahúzódó, "lányosabb" lány illik.

Képes egy szavával (vagy akár jelenlétével) felvidítani, vagy elszomorítani.

Nagyon figyelmes velem, és jó a humora is.

Viszont inkább haveri a kapcsolatunk.

Most tényleg szeretem, vagy ez csak az a tipikus 16éves kori nagy szerelem? :)

2015. júl. 5. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
szeretheted, de még nem vagy szerelmes
2015. júl. 5. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szereted,az ellentétek vonzzák egymást..:) Lehet,hogy csak úgy szereted mint a haverodat,de még nem vagy tisztában vele..mit gondolsz,ő a haverjának gondol?(ezt érezni rajta)
2015. júl. 5. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom. :( nem figyelem, hogy hogyan viselkedik másokkal. Az elején, mikor megismerkedtünk nagyon távolságtartó volt. Most már nem.

Mostanában többször "harcolja ki" a figyelmem, figyel rám, ha más nem is, ha véletlenül megbánt akkor nagyon sokáig látszik rajta, hogy rosszul érzi magát.

Nem tudom, hogy ez most haveri-e...

2015. júl. 5. 23:14
 4/4 Cila123 válasza:
Akkor a ti szerelmetek olyan lecsó hús nélkül
2015. júl. 23. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!