Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segítséég! :O Most szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilvia0200 kérdése:

Segítséég! :O Most szeretem vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egyszer egymásnka löktek minket és azóta csakis rólla álmodom,ha rám köszön zavarba jövök stb.. Szerintetek szeretem? 2 évvel idősebb én 6.-os vagyok,ő 8.-os egyszer a mi osztályunkban volt 1 hétig és akkor történt meg. Nem vagyok tisztában az érzéseimmel :') 13/L

2015. júl. 5. 00:14
 1/5 anonim válasza:

Ez annak a jele, hogy megindult nálad a pubertás, avagy a kamasz kor. Iskolán belül nem szerencsés pasizni/csajozni, mert bármilyen érett és/vagy szép is legyél, általában aki csak 1 évvel is fölötted jár, az lenéz.

Majd remélhetőleg sok ilyen érzésed lesz, csak az a lényeg, hogy ne szorongj és ha valakivel nem is jönne össze, ne add fel, mert még rengeteg másik fiú/férfi van a világban ;)

És ne hagyd, hogy a barátnőid/barátaid véleménye befolyásoljon!

Sok sikert :P

15/f

2015. júl. 5. 00:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeretni olyasvalakit lehet, akit ismerünk. Szerintem ő csak tetszik neked. Ennyi idősen sokat álmodozik az ember lánya :)
2015. júl. 5. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Eezt miért mi döntsük el?

Nem biztos hogy érzelmileg vonzódsz hozzá.. Eezt neked kell érezned..

2015. júl. 5. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D 1.válaszoló..Igazábol igazad van,és ez mind elgondolkodtató !! Köszönöm :3
2015. júl. 11. 22:22
 5/5 anonim válasza:
Azt érzed ,hogy szereted.DE valójában ez csak a 6.-os rajong a 8.-osért szindróma.Ez nem bántásból mondom.Voltam 5.,6.,7.-es és mindig a 8.-as fiúk kellettek volna nekem és a barátnőimnek.Sosem értettük mi lehet zavaró nekik 2-3 év kor különbséggel.Nem az a baj.Most ballagtam 8.-ból.Ez 8.-as szemmel teljesen máshogy tűnik.Na most az én 8.-as fiaimból tudok kiindulni.Amilyen köcsögök és önelégültek.Még a mi méreteinkkel(ha érted mire gondolok) sem voltak megéledve.Akkor egy 2 évvel fiatalabbéval hogy lehetnének? A gimis csajokról ábrándoznak és a szexről.De az csak ábránd,sajnálatukra.:D Be ne valld neki akármit is érzel,az egész 8. nyominak fog tartani.Azok a 8.-as a lányok akiknek meg szintén tetszik a fiú képesek lesznek még jobban lejáratni.Lehet,hogy nem szép dolog,de én is elég gonosz szoktam lenni az alattunk járókkal,akiknek a kiszemeltjeim tetszettek.Gyerekes dolog de azok a fiúk a mi területünk és védjük a területünket.Bocsánat nem akartam se gonosz,se kemény lenni.Csak túlságosan ismertem és sokszor átéltem a helyzetedet.Szerettelek volna megvédeni ezektől ,akkor is ha egy idegen vagy.
2015. júl. 11. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!