Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? (bővebben lent)
Szeretném kikérni a véleményeteket. Mit gondoltok rólam?
Tudom mostanság elcsépelt kérdés lett ez itt, de komolyan érdekelne, hogy milyennek találnak ismeretlenek.
Ez azért lenne fontos, mert még nem volt senkim soha és már nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon miért? Tudom hogy még nem kéne izgulnom mert sokaknak még 19 évesen sem volt senkijük, de nagyon zavaró hogy körülöttem már mindenki belekóstolhatott egy igazi párkapcsolatba. Ne essék félreértés, nem divatból szeretnék párkapcsolatot, hanem úgy érzem már kész vagyok egyre.
Külső:
Göndör, gesztenyebarna, hosszú haj - ápolt,
Hajszínhez nagyon közeli barna szem,
Fehér bőr, nincsenek pattanásaim szép tiszta, -ápolt
172 cm vagyok, nem vagyok duci, akit eddig megkértem, hogy írja le rólam a véleményét mind azt írta szép alakom van. Nem vagyok vékony és leszögezem nem is akarok az lenni, szerintem így pont jó :).
Nemrég lettem szemüveges modern, kiemeli a szemem és mindenki szerint jól áll :D legalábbis senki nem mondta még hogy nem :D
Fogaim szépek naponta 3-szor mosok fogat
Öltözködésemről: szeretek színes ruhákban lenni, de nem keverek sok színt sem mintát :)
A külcsinről talán ennyit :)
Belbecs:
Nagyon empatikus vagyok, megértő, tartom a titkokat, megbízható vagyok, őszinte, mindent megvallva elég hangos is :D megfelelő társaságban szeretek a középpontban lenni, de nem rólam szól a világ és ezzel tisztában vagyok, nyitott, pozitív, optimista, proaktív ember vagyok. Kedves, segítőkész, olyan akivel lehet hülyülni, de minden témáról lehet beszélgetni, értelmesen. Hát kb. ennyi :)
Még pár dolog:
Szeretek mosolyogni és nevetni, szinte mindig boldog vagyok,
szeretek beszélni és beszélgetni, történeteket írni, rajzolni és énekelni is állítólag jól mennek, én nem igazán tudom megítélni magammal szemben kicsit maximalista vagyok :D
szeretek olvasni, filmezni.
Szoktam futni, szeretem az állatokat a természetet, néha kicsit túl sokat beszélek és sokszor bonyolítok túl mindent :D
Nem tudnám magam besorolni sehova, igazán nem tartozok egy kisebb "úúúú öri barik amíg élünk" tipusu társaságba sem, fiú és lány barátaim egyenlő számban vannak.
Sok barátom van, és figyelek is rájuk, nem nézek le senkit mert nem gazdag vagy nem szép vagy ilyesmi, nem utálok senkit, hiszem hogy még vannak a világban jó emberek.
Tudom hogy ezek olyan átlag dolgok és szinte mindenki csinálja ezeket.
Ez nem felhívás, szívesen barátkozom és beszélgetek bármiről de nem társat keresek!
Bocsi az esetleges helyesírási hibákért!
Előre köszönöm a válaszokat, valamint hogy ezt a hosszú regényt végigolvastad és rám szántad az idődet! :)
még fiatal vagy 15 évesen:) neked bőven ráér "pasizni"
majd ha úgy lesz úgyis lesznek fiúk akik odalesznek érted szal nyugi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!