Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha ikertestvérek egymásba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ikertestvérek egymásba szeretnek arról mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Fiú testvérekre gondoltam.

2015. jún. 11. 17:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy összetévesztik a testvéri szeretetet a másféle szeretettel. És félre ne értsd, konkrétan nem arról van szó, hogy melegek vagy sem. Ha ilyen a beállítottságuk akkor ez van. De ez a dolog még lány-fiú testvérpár esetén sem normális, mindaz mellett, hogy a törvény is büntetni rendeli az egyesági rokonok közötti testi kapcsolatot.
2015. jún. 11. 17:59
 2/16 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló szépen körülírta.

Szerintem se valami normális, pláne nem egézséges.

Nem is beszélve, arról hogy mennyire gusztustalan és durva. Bár tudom hogy ebben a csodás liberális társadalomban mindent szabad.

2015. jún. 11. 19:04
 3/16 anonim ***** válasza:

A liberalizmust szerintem ebből kihagyhatjuk. A dolog természetellenes. Nincs olyan társadalom, de olyan élő faj sem amelyik egyenesági rokonságban lévő egyeddel párosodik. A természet amugy is gondoskodott róla, hogy ha ezt mondjuk meg is tenné valami miatt egy-egy pár akármilyen állatfaj, ideértve az embert is, mert az ember is állat gyakorlatilag, az utód szinte biztos, hogy genetikailag életképtelen, de mindenekelőtt terméketlen lesz. Olyan emberi társadalomról pedig egyáltalán nincs tudomásunk ahol ne tiltanák törvények a közeli rokonságban állók testi kapcsolatát, pont ez miatt. És ennek legfőbb oka az, hogy nem tolerálható tevékenység.

Az egyneműek közti kapcsolattól függetlenül természetesen, mert az már egy másik dolog, de lényegében ugyanaz történik, csak épp eleve kizárt az utódnemzés.

2015. jún. 11. 19:12
 4/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled 3-as, de túl a biológián, valljuk be, most erkölcsi szempontból, ez nem helyén valló és őszintén bevallva szerintem bűncselekmény.

Oké hogy nem tiltják, de az ég szerelmére - mégis hol van ez rendben?

Amúgy 2-es vagyok

2015. jún. 11. 19:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem csak szerinted. A BTK. szerint is.

"Vérfertőzés

199. § (1) Aki egyenesági rokonával szexuális cselekményt végez, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki testvérével közösül, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3) Az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény miatt nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be."

2015. jún. 11. 19:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem még 18 után se elfogadott - most nem jogi, hanem erkölcsi értelemben
2015. jún. 11. 19:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha megfigyelted a 2. bekezdésre nem terjed ki a büntetlenség 18 év alatt sem. Gondolom fiatalkorú elkövetőként ítélik meg ha a testvér/testvérek nem multak el 18 évesek.Bár nem vagyok jogász, de az nekem is világos, hogy a 3. bekezdés, csak az első bekezdésben foglaltakra érvényes.
2015. jún. 11. 19:28
 8/16 anonim ***** válasza:
És ha erkölcsileg elfogadott lenne, akkor nem került volna be a BTK-ba sem valószínűleg.
2015. jún. 11. 19:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Igaz, bocs, lassan kapcsoltam
2015. jún. 11. 19:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond. Előfordul. :)
2015. jún. 11. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!