Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok? (bővebben lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szeretném kikérni a véleményeteket. Mit gondoltok rólam?

Tudom mostanság elcsépelt kérdés lett ez itt, de komolyan érdekelne, hogy milyennek találnak ismeretlenek.

Ez azért lenne fontos, mert még nem volt senkim soha és már nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon miért? Tudom hogy még nem kéne izgulnom mert sokaknak még 19 évesen sem volt senkijük, de nagyon zavaró hogy körülöttem már mindenki belekóstolhatott egy igazi párkapcsolatba. Ne essék félreértés, nem divatból szeretnék párkapcsolatot, hanem úgy érzem már kész vagyok egyre.

Külső:

Göndör, gesztenyebarna, hosszú haj - ápolt,

Hajszínhez nagyon közeli barna szem,

Fehér bőr, nincsenek pattanásaim szép tiszta, -ápolt

172 cm vagyok, nem vagyok duci, akit eddig megkértem, hogy írja le rólam a véleményét mind azt írta szép alakom van. Nem vagyok vékony és leszögezem nem is akarok az lenni, szerintem így pont jó :).

Nemrég lettem szemüveges modern, kiemeli a szemem és mindenki szerint jól áll :D legalábbis senki nem mondta még hogy nem :D

Fogaim szépek naponta 3-szor mosok fogat

Öltözködésemről: szeretek színes ruhákban lenni, de nem keverek sok színt sem mintát :)

A külcsinről talán ennyit :)

Belbecs:

Nagyon empatikus vagyok, megértő, tartom a titkokat, megbízható vagyok, őszinte, mindent megvallva elég hangos is :D megfelelő társaságban szeretek a középpontban lenni, de nem rólam szól a világ és ezzel tisztában vagyok, nyitott, pozitív, optimista, proaktív ember vagyok. Kedves, segítőkész, olyan akivel lehet hülyülni, de minden témáról lehet beszélgetni, értelmesen. Hát kb. ennyi :)

Még pár dolog:

Szeretek mosolyogni és nevetni, szinte mindig boldog vagyok,

szeretek beszélni és beszélgetni, történeteket írni, rajzolni és énekelni is állítólag jól mennek, én nem igazán tudom megítélni magammal szemben kicsit maximalista vagyok :D

szeretek olvasni, filmezni.

Szoktam futni, szeretem az állatokat a természetet, néha kicsit túl sokat beszélek és sokszor bonyolítok túl mindent :D

Nem tudnám magam besorolni sehova, igazán nem tartozok egy kisebb "úúúú öri barik amíg élünk" tipusu társaságba sem, fiú és lány barátaim egyenlő számban vannak.

Sok barátom van, és figyelek is rájuk, nem nézek le senkit mert nem gazdag vagy nem szép vagy ilyesmi, nem utálok senkit, hiszem hogy még vannak a világban jó emberek.

Tudom hogy ezek olyan átlag dolgok és szinte mindenki csinálja ezeket.

Ez nem felhívás, szívesen barátkozom és beszélgetek bármiről de nem társat keresek!

Bocsi az esetleges helyesírási hibákért!

Előre köszönöm a válaszokat, valamint hogy ezt a hosszú regényt végigolvastad és rám szántad az idődet! :)

2015. júl. 7. 21:00
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy főleg 14-17 éves fiúk véleménye érdekelne :)

15/L

2015. júl. 7. 21:03
 2/18 anonim ***** válasza:
ahogy leírtad magad, nekem szimpatikus vagy :) 17/f
2015. júl. 7. 21:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Semmi negatív?? fura , amúgy a leírtak alapján simán ismerkednék veled :)
2015. júl. 7. 21:05
 4/18 anonim ***** válasza:

Hát, hűha :O

Komolyan, engem nagyon megfogtál már ezzel a kis jellemzéssel is :D Nagyon aranyosnak tűnsz ezek alapján, őszintén...szívesen megismerkednék veled :D

16/f (lassan 17)

2015. júl. 7. 21:05
 5/18 A kérdező kommentje:

Először is köszi a gyors válaszokat! Hát rossz tulajdonságom hogy időnként sokat beszélek és az még lemaradt hogy néha előbb kérdezek aztán gondolkozom, és néha túl sok az energiám, voltak még rossz tulajdonságaim de azokon dolgoztam ebben az évben :)

még talán az hogy mások szerint túl naiv vagyok szerintem mondjuk nem, de ők ezt jobban megtudják állapítani. valamint néha túl őszinte de nem szeretek hazudni vagy sunnyogni.

Ismerkedni szabad ;) csak nem kifejezetten társat keresek de szívesen beszélgetek szeretek új embereket megismerni :)

Még egyszer köszi a válaszokat! :)

2015. júl. 7. 21:12
 6/18 anonim ***** válasza:
Tökéletes *.* Bejön nagyon ^^ 17/F
2015. júl. 7. 21:39
 7/18 anonim válasza:
Hiányolom azokat az embereket akik igazából empatikusak ,őszinték,és meg lehet bennük bízni :) Te is olyan vagy aki nem esik könnyen "szórakozásból" szerelmebe, erős és kitartó érzéseid lesznek majd ami néha egy áldás, néha egy rémálom
2015. júl. 7. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik :) irhatsz ha akarsz 14/f
2015. júl. 7. 21:43
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi :3

Mit gondoltok miért nem jött még senki oda (eltekintve) egy fiútól aki tavaly bepróbálkozott de akkor nem szerettem volna kapcsolatot) hozzám vagy.. igazából mondták barátnőim táborok után hogy tetszettem xy-nak aki amúgy nekem is tetszett de ezt mindig jóval utána tudom meg. Mégsem jön oda senki lehet hogy még várnom kell? Majd lesz valaki? (bocsánat a szörnyű fogalmazásért)

2015. júl. 7. 21:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Énse megyek oda senkivel , lánybarátból lesz általából a szerelmem , aki sajnos nem viszonozza ._. 14/f
2015. júl. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!