Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13L érettebb lánnyal,17F...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13L érettebb lánnyal,17F között működhet párkapcsolat?

Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
igen te sokkal érettebb vagy a korodnál, és jobban megérted a nálad öregebbeket. Nagyon különleges vagy,mesélj még
2015. júl. 7. 20:37
 2/7 anonim válasza:
Nem a kor számít, én és a párom között is 4 év van, tökéletesen megértjük egymást és már 3 éve vagyunk együtt.
2015. júl. 7. 20:38
 3/7 anonim válasza:
100%
A BTK szerint igen :D
2015. júl. 7. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Lószart , 17 éves kefèlni akar te meg 13 vagy , felhuzna azt dobna , nel vagy érettebb semmivel se , senki se érettebb csak nem ált meg agyilag a fejlödésben
2015. júl. 7. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Butaság... Sok lányka majd itt írja, hogy persze persze a szerelem a fontos, nedvesedek, hol a bugyim, olyan cuki, jajj de jó idősebb, megért engem, életem szerelme, soha nem szakítunk...

AHA..... 4 év rohadt nagy korkülönbség TUD lenni 20 év ALATT utána már lehet h teljesen mindegy, de az alatt neccesebb, persze nem azt mondom, hogy lehetetlen.

2015. júl. 7. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, a srácnak tuti csak "arra" kellesz. Amúgy kezd már unalmas lenni, hogy itt mindenki "éretebbnek" gondolja magát a koránál.....
2015. júl. 7. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Tiniknél az 1-2 hét is "párkapcsolat". Szóval működhet.
2015. júl. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!