Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hallotatok mar ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy leany aki tetszik.Amit eszrevettem rajta es a tobbiek is amit eszrevettek rajta,hogy mindig koveti a baratnojet,szinte mindenben.Azaz hajviselet,koromlakk minden.Ami ennel is furcsabb,hogy a baratnojenek kerult egy fiu baratja.Ra par honapra neki is lett baratja...ezt mar mindenki furcsalta.Szerintunk nem is szereti csak azert tette,hogy neki is legyen valaki es ne maradjon magaba.Nektek errol mi a velemenyetek?2015. júl. 5. 18:01
1/4 anonim válasza:
Van benne valami.De nem biztos hogy csak ez miatt jott vele ossze .Nem tudhatod mit érez.Azzal h a bnője bepasizott lehet h ettol kapott egy kis löketet ..(ugy ertem h lehet h ugy gondolta h ha a masik csajnak összejött akk neki is menni fog).Amugy igen hallittam már ilyenről.
2/4 anonim válasza:
Hogy kitaláltátok ezt a történetet és mindent azzal fogtok magyarázni, hogy utánozza a barátnőjét.
Könnyen lehet, hogy délután eljárnak plázázni, vagy csak egymáshoz és hol ő, hol a másik csaj, hozza fel az ötletet, hogy mit vegyenek fel holnap. Míg ti az összeesküvéselméleteket szövögetitek, ők valószínűleg élik az életük. Az sem csoda ha elmennek valami szórakozóhelyre és mindketten egy fiúval térnek vissza.
3/4 anonim válasza:
Igen,ez elég furcsa.Nekünk is ez van az osztályba,és minden áldott nap szemtanúja vagyok ezeknek. :( Már nagyon szánalmas....
4/4 enkerekelnezest válasza:
A csajnak személyiség zavara lehet nem képes önálló döntésekre ezért kell egy bálvány akit utánozhat Hát ha neki ez jól esik csak csinálja Szerintem sem valószinű hogy szereti a pasiját ha ilyen hamar össze szedte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!