Hallotatok ti már ilyet?
második vagyok
Az én babám is egy egész éjszakát töltött kék fény alatt mégis úgy jöttünk haza,hogy még sárga volt és egy hétig az is maradt.
Ilyet én is hallottam.
Én sem vagyok ellene, hogy bent kell lenni egy pár napot a kórházban. Nem csak sárgaság jöhet ki a picin, akár az anyukának is lehet valami baja. Én nagyobb biztonságban érzem magunkat a kórházban.
Itt is megteheted, hogy ambulánsan szülsz, jogod van hozzá, csak nem szeretik a dokik. Egyrészt, mert ahogy előttem is írták, pénzt kap a kórház, másrészt, mert ha elterjed Magyarországon, hogy a szülés nem halálos kór és teljesen normálisan lehet szülni ambulánsan is, netán otthon, akkor az Isten-státuszuk (és a rengeteg paraszolvencia) megszűnik a felséges doktor uraknak. Azt meg mégsem hagyhatják!!!
Minden civilizált országban tőlünk nyugatra haza lehet menni gond nélkül, otthon lehet szülni gond nélkül, sőt, jóval kevesebb kötelező vizsgálat van, nem piszkálják a babát és a mamát, mégse halnak bele a dolgokba. Sőt, egészséges terhességnél egy nő nem is találkozik nőgyógyász szakorvossal. Sem a terhesgondozás keretében, sem szüléskor. Erre vannak a bábák. Mindenütt jól működik, kivéve nálunk. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!