Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen korai csajozni?
Nem! Szerintem még élvezd ki hogy gyerek vagy és húzz vissza kockulni,csajozni ra érsz még később is.
És tudom hogy most furának tartod de engem is pont így b*sztár at.
12 voltam és szerelmes egy lányba aki miatt bármit mentettem volna és csak úgy átment rajtam hogy milyen gyerekes vagyok. Pedig nem voltam az.
16/f
Héééé! Álljon meg a menet.
1. 12 évesen nem hogy nők, mégcsak nem is csajok. Még nem lehet ilyenkor csajozni. Amíg nem hord melltartót a csaj, addig bármelyik fiú osztálytársadba szerelmes lehetsz, ha felvesz egy parókát. :D
2. Még szép, hogy szépen megy a tanulás apám. 5.-ben, 6.-ban lószar sincs. Színezés azt annyi. Nem csináltok még sok mindent. Én6.-ban ha kétszer egy héten leültem az asztalhoz, akkor már sokat mondok. Pedig erős suliba járok.
Szóval hagyd ezt a hülyeséget. Menj focizni, meg sportolni és lógj a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!