Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 12 évesen korai csajozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen korai csajozni?

Figyelt kérdés
Van barátnőm, kézenfogva sétálás, puszi, ilyenek vannak de semmi többet nem akarok. És igen, a tanulás is jól megy. Ez így elfogadható?

2015. júl. 6. 15:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó!:-)
2015. júl. 7. 04:07
 12/19 anonim válasza:

Nem! Szerintem még élvezd ki hogy gyerek vagy és húzz vissza kockulni,csajozni ra érsz még később is.

És tudom hogy most furának tartod de engem is pont így b*sztár at.

12 voltam és szerelmes egy lányba aki miatt bármit mentettem volna és csak úgy átment rajtam hogy milyen gyerekes vagyok. Pedig nem voltam az.

16/f

2015. aug. 5. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát te úgy érzed, hogy neked erre szükséged van, akkor bizonyára nem korai de csak azért, hogy esetleg meg akarja felelni bizonyos elvárásoknak, azért felesleges.
2015. aug. 5. 23:01
 14/19 anonim válasza:
Sztem nincs ezzel semmi baj. Ha boldogok vagytok és jól érzitek magatokat együtt :)
2015. aug. 5. 23:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Korai hát
2016. febr. 2. 13:49
 16/19 anonim válasza:
53%

Héééé! Álljon meg a menet.

1. 12 évesen nem hogy nők, mégcsak nem is csajok. Még nem lehet ilyenkor csajozni. Amíg nem hord melltartót a csaj, addig bármelyik fiú osztálytársadba szerelmes lehetsz, ha felvesz egy parókát. :D

2. Még szép, hogy szépen megy a tanulás apám. 5.-ben, 6.-ban lószar sincs. Színezés azt annyi. Nem csináltok még sok mindent. Én6.-ban ha kétszer egy héten leültem az asztalhoz, akkor már sokat mondok. Pedig erős suliba járok.

Szóval hagyd ezt a hülyeséget. Menj focizni, meg sportolni és lógj a haverokkal.

2016. ápr. 14. 22:41
 17/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy 18 éves vagyok és fiú.
2016. ápr. 14. 22:43
 18/19 anonim válasza:
Figyelj! Ezzel nincs semmi baj, de ilyenkor még nem annyira veszik komolyan a kapcsolatokat a gyerekek, ugyhogy ne érjen meglepetés téged, amikor váratlanul, ok nélkül "szakítani" akar. Remélem tudtam segíteni ;D
2016. ápr. 15. 19:18
 19/19 anonim válasza:
Én is 12 vagyok és van barátom. Amúgy nem kéne így lebecsülni a nálad kissebbet. 12/l
2016. jún. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!