Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezés vagy csak egyszerű véletlen?
Van egy fiú, akit személyesen nem ismerek, de állandóan összefutok vele a folyosón. Ilyenkor is, illetve bármikor, amikor találkozom vele (bárhol, bármilyen szituáció) mindig találkozik a tekintetünk 2-3 másodpercre, majd rendszerint elkapja a tekintetét, még a fejét is elfordítja néha, az arcán semmilyen érzelem nem látszódik. Alapvetően visszahúzódónak, ill. kicsit félénknek is tűnik.
Lehet, hogy tök hülyeség és ez az egész csak véletlen, (egy vagyok a sok közül kategória) vagy jelent esetleg bármit is? (Bocsi ha tiszta hülyeség az egész, nem igazán vagyok ilyen téren tapasztalt)
De akkor miért rideg a tekintete és miért nem látszódik semmilyen érzelem az arcán?(Néha olyan érzésem van, mintha azt gondolná: " Jaj ne már megint itt van")
Pedig állítólag egy nagyon kedves, barátságos fiú.
Attól, hogy nem jelez úgymond semmit feléd, még lehet tetszel neki.
Ha tetszik nekem valaki én is rideg arccal nézem, illetve eléggé gátlásos is vagyok :(
De nem hiszem, hogy véletlen lenne, főleg nem mindig. Ha elkapja a tekintetét az eléggé gyanús, főleg hogy a fejét is, lehet zavarba jön.
Ettől függetlenül, még ha érzelem nélküli arcot is vág, elvileg az embernek kitágul a pupillája, nézd meg XD Még nem néztem senkinek. De ne vedd biztosra, lehet csak beszívott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!