Tetszik egy srác, akinek barátnője van, de lehet, hogy irántam is érdeklődik/érdeklődött?
A suliban van egy fiú, aki az aulában szokott lenni szünetekben, és miután megtetszett (úgy másfél-két hónapja), szinte mindig őt néztem a szemem sarkából, mikor elhaladtam mellette. Sokszor elkaptam a pillantását is, meg nem egyszer fölnézett a mobiljából / végigkövetett a tekintetével, amint áthaladtam az aulán. Amikor egymással szemben mentünk el, szintén összeakadt a tekintetünk.
A barátnőm azt is állítja, hogy amikor nem voltam suliban, a srác sokszor pillantott az a társaság felé, amiben én szoktam lenni, valamint gyakran mintha körülnézve keresett volna valakit.
Ebben csak az a fura, hogy elméletileg már körülbelül egy hónapja van barátnője (ő is a suliba jár, bár még egyszer sem láttam őket együtt). Azóta, amióta ezt megtudtam, már sosem nézek még csak az aula azon része felé sem, ahol a fiú szokott lenni, viszont az eddigieknél többször futottam össze vele az akaratomon kívül.
Szerintetek csak én beszélek bele mást ezekbe a dolgokba, vagy jogosan furcsállom a viselkedését? Nem bánnám, ha összejönnénk, de van annyi gerincem, hogy ne kívánjam nekik a szakítást, így próbálok a lehető legkevesebbszer a srác látókörébe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!