Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban fiúkhoz szól a kérdés. Szóval, ti mit éreztek amikor szerelmesek vagytok?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha elmegy mellettetek,vagy meglátjátok vagy értitek mire gondolok.:D Minden választ örömmel várok^^.
L
2015. júl. 4. 02:35
1/20 anonim válasza:
Azt hogy mindig vele akarok lenni :)
2/20 anonim válasza:
Hogy minden gondolatom ami csak úgy jön az ő.
Ha nem koncentrálok semmire és enged teret nyerni akkor tényleg csak ő van a fejemben.
A vágyakozás utána meg baromi erős érzés tud lenni és szerintem ez az egyik állapot ,mikor elég sok mindenre képes az ember ,csak hogy vele lehessen.
3/20 anonim válasza:
Mindíg a közelében szeretnék lenni, csak rá gondolok
4/20 anonim válasza:
Nem tudom konkrétan megfofakmazni, de azt tudom, hogy minden szabad gondolatom róla szól, állandóan a társaságában akarok lenni, tudni akarok róla mindent, csókólni szeretném, és mindent megtennék érte. Ha ő nem vesz észre engem akkor is én őt bámulom és gyönyörködöm, és ha véletlen közvetlen elém kerül teljesen kikészül a testem, a szívem kiugrik a helyérol, szédlegni kezdek és oly szürreálissá válik a helyzet... Borzalmas és mégis egyben mégis olyan szép!...
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyikőtöknek:)
2015. júl. 4. 03:51
6/20 anonim válasza:
és amikor elolvasom ezt a kérdésed, akkor is rá gondolok:D
7/20 anonim válasza:
4. Ezzel a szóval díjat nyernél: megfofakmazni .
8/20 anonim válasza:
Csak rajta jár az eszem,alig alszom,nincs étvágyam,ha az év focimeccse van,akkor is,ha ír,inkább vele beszélek.(Pedig futball fanatikus vagyok)
9/20 anonim válasza:
A fiúk is tudnak szerelmesek lenni? Ez aranyos. ^^
10/20 anonim válasza:
#9 Miért ne tudnának? :D Komolyan monfom srácok, néhányotok olyan romantikus szöveget írt, hogy erre még én sem lennék képes. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!