Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van tulajdonképpen?
Figyelt kérdés
Öt hónapnál tovább voltunk együtt egy kicsit a barátommal én szakítottam ,de másnap kibékültünk minden rendben volt de este meg ő szakított velem akkor azt mondta szeret és vigyázni akár rám.Aztán én elmentem bulizni és találkoztunk a barátaival akik olyanokat mondtak hogy végig becsapott egy másik lánnyal találkozgat már.Nehezen tudtam elképzelni hisz végig azt hajtogatta míg együtt voltunk hogy nagyon szeret el vesz feleségül romantikus vacsorák meg tényleg a tenyerén hordozott.Ezek után azt is hallottam hogy azt terjeszti utál,szégyelli hogy a barátnője voltam és hogy hisztis vagyok.Ezen jól össze is vesztünk letiltott facebookról is nem kerestük egymást de én még mindig nagyon szeretem.Ez két hónapja volt kb.Egy hete hogy észre vettem feloldotta a tiltást nem reagáltam rá semmit.A hétvégén viszont olyan buliban voltam ahol ő is ott volt a barátaival és mindig azt hajtogatta hogy ő bulizni akar és egy éjszakás kalandokat na mindegy.Aztán most én mikor megláttam elkezdtem inni és fél egyféle haza is hoztak amikor az exem még teljesen józan volt viszont ezek után hajnal négyre úgy kiutotte magát hogy a buszmegállóban aludt pedig nem szokott inni.Barátnőim csináltak kamu facebookot és elkezdték szivatni de a hülyék lebuktak amiből az lett hogy elkezdtünk beszélgetni és egész emberben mondta hogy sajnálja hogy így alakult.Aztán én írtam neki egy szöveget hogy mindent sajnálok és hogy még mindig nagyon szeretem de ezt viszont már csak megnézte.Barátaim azt mondják ki fogunk békulni de az exem két hete még azt mondta utal és hogy soha nem békulne ki velem mert én hazudgáltam róla pedig ez sem igaz szóval valaki be is kavart köztünk szerintem.Lehet esély itt még békülésre?2015. júl. 2. 18:34
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és azt is terjesztette hogy elmebeteg vagyok de most még tényleg egész normálisan el voltunk és osztálytársak vagyunk tesi faktra megyünk jövőre mind ketten ja és lánnyal nem is beszélget azóta
2015. júl. 2. 18:39
3/3 anonim válasza:
Esély van a békülésre, de gondold át, össze akarsz-e vele jönni. Hisz ha egyszer megbántott, máskor is megteheti. A sebek nem gyógyulnak be. Kapcsolat közben a tenyerén hordoz, aztán rögtön elhord mindennek, annyi rosszat mond rólad... Szerintem találnál nála jobbat, nem kell ugyanattól az embertől több csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!