Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit higgyek ezek után?
Na először is kezdem az elejétől (lehet hogy egy kicsit hosszú lesz):
Volt egy lány a suliból,aki megtetszett még nekem (ez kb 2 éve volt). Aztán pedig én beleszerettem,majd úgy láttam hogy kölcsönös volt az érzés. Később bevallotta hogy szeret,de én nem mertem lépni,ne kérdezzétek miért. És akkor ő tovább lépett,és elkezdett más sráccal járni. Én még akkor is szerettem. De elmondta még akkor a Facebook jelszavát,én meg beléptem,mert megkért rá hogy csináljak valamit rajta. És elolvastam az üzeneteket a mostmár expasijával. És ott elhordott az exe előtt mindennek,meghogy nem is szeretett engem,meg hogy utál.
Egyetértek az elôzôvel.
Ha egy fiú nekem érzelmi fájdalmat okoz, akkor képes vagyok elhordani mindennek, fûnek fának kijelenteni, hogy utálom meg ilyenek. Persze ez nem egy szép dolog, de valahogy ki kell ereszteni a gôzt. Másrészt ezzel csak magamat nyugtatom, hogy nem bennem van a hiba, hanem a másikban, hiszen ô a gonosz és utálatos.
Egészen biztos, hogy szeretett tégedd a lány, de hogy nem léptél, csalódást okoztál neki és így nyugtatta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!