Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy énekesbe,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy énekesbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Először is bocsi ha valamit helytelenül írok,nem vagyok magyar.)Sziasztok!15 éves vagyok,és van egy új fiúbanda (nem Magyarországon élek).Szóval ez a banda 4 tagból áll 3 belőle nagyon jól énekel,a 4. is jól énekel,de vastag a hangja és nem engedik sokat énekelni.Minden lánynak ő a kedvence,nekem is.Nagyon szerettem hírességként múl hét szombatig,amikor a koncertjükön mindig rámnézett,rám mutatott éneklés közbe és pacsit is adott.A végén lelökte a sapkáját a közönségnek,de rám nézett közbe (el is kaptam).Aztán készítettem vele egy pár képet és megöleltem és megpusziltam,aztán ő visszahúzott magához és majdnem 1 percig ölelt szorosan ,aztán ő is megpuszilt és úgy köszönt el,hogy "Puszillak drágám".Töbször lájkolta már a képeimet,meg megdícsérte a rajzaimat,amelyek róla készültek,és egyszer egyszer szoktunk beszélgetni is...Mikor feltettem a képeket a netre egy csomóan írák,hogy nagyon jól néznénk ki együtt meg hogy összeillünk,tényleg sok közös van bennünk,ezt be kell vallani.Nem tudom mit csináljak,a koncert óta csak őt rajzolom(csak olyanokat szoktam rajzolni akiket igazán szeretek),minden nap rengetegszer visszanézem a képeket és a videókat a koncertről.Aztán tegnap látom,hogy az összes képemet lájkolta az instagramról (ami a koncerten készült),és az egyikhez egy szívet is írt kommentbe.

Nem tudom,hogy mit csináljak,tényleg beleszerettem :c De az ő kedvessége ellenére is nekem ez hülyeségnek tűnik,mivel ő 21 éves és híres én meg csak egy egyszerű rajongója vagyok (a megyéből az első számú rajongója).Kérlek adjatok valami tanácsot....

2015. jún. 30. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig, és elítélem az 'XD'-t, de muszáj vagyok...

XDDD

2015. jún. 30. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Jól érzed maga?Nem értelek,mi olyan vicces ezen?..
2015. jún. 30. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
cukikám... szeresd őt:D
2015. jún. 30. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy ki ez a híres srác? csak kíváncsiságból kérdezem, de tényleg érdekelne:D

Lehet te is tetszel neki, de az is lehet, hogy több rajongóját is így kezeli, mint téged.

Nem tudom, hogy egy nálad jó pár évvel idősebb híresség mit akarhat, de ha tényleg ennyire szerelmes lettél, akkor próbálj vele többet beszélgetni, jobban megismerni őt és talán ezalatt kiderül, hogy ő is akarhat e vmit....

Az én tanácsom az lenne, hogy ne éld bele magad túlságosan, mert megvan az esélye, hogy nem lesz ebből semmi.

2015. jún. 30. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem nagy kérés, akkor le tudnád írni a banda nevét? Engem is kíváncsivá tettél :)

Egyet értek az előttem szólóval: ne éld bele magad.

Ha más koncertképei alá nem írt szívet, akkor szerintem bejössz neki ;) De tényleg nem értem, hogy mit akarhat egy 21 éves egy 15 évestől...vagyis van egy tippem, de mivel nem ismerem a srácot ezért nem lehet ezt biztosra mondani.

Talán próbálj vele elkezdeni beszélgetni és akkor majd kiderül, hogy összeilletek e vagy sem. ;)

2015. jún. 30. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Maxim-bol Alexander...o nem olyan ><

De tenyleg,nagyon kedves,en nem lattam Meg,hogy mas kepe ala is irt volna szivet.Szereti a rajongoit,de ugy erzem,hogy egy kicsit jobban hatottam ra,mint a tobbiek,vagy nem is tudom..

2015. jún. 30. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem várj hátha ad apróbb jeleket még, hogy kedvel-e :)
2015. júl. 1. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!