Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleszerettem es epp most megy el mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar eleg jo kapcsolatot "csinaltunk" es mire mar annyira joba lettunk elmegy kulfoldre 1 honapra mit tegyek ne foglalkozzak vele es keressek mast vagy varjak ra de ha meg en varok es o neki mar addigra nem kellek? Ketsegbe vagyok essve kerlek segitsetek mit tegyek? :((2015. jún. 27. 23:16
1/5 anonim válasza:
Ha most kellesz neki akkor valószínüleg egy honap mulva is ha nem talál "jobbat" szerintem várj rá esetleg meny vele ha tudsz
2/5 anonim válasza:
Teccel neki várd meg amig elhiv a szökőkúthoz 5 re
3/5 A kérdező kommentje:
Zodiark koszonom valaszod sajnos nem tudok vele menni de nagyon szivesen mennek vele..:'(
2015. jún. 27. 23:32
4/5 A kérdező kommentje:
Haha.... nem Zsanett vagyok....
2015. jún. 27. 23:33
5/5 anonim válasza:
Ezen ne görcsölj! Ameddig nem megy el, próbálj minél több időt tölteni vele. Amikor visszajön folytathatjátok ugyanott ahol abbahagytátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!