Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a volt osztalyfonokom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Regebben tanitott nagyon tetszik mindig ra gondolok meg minden, Nagyon jo no de 30 evvel oregebb de nagyon tetszik nem birom nelkule hogy nem latom , regebben voltak olyanok hogy neztem o is nezet es mosolygot en is mosolyogtam egyszer levolthuzva az intimreszenel a cipzar es egesz oran azt neztem o rem nezett es latta hogy levan huzva berakta oda a kezet es ugy hagyta en neztem os is latta aztan kesobb felhuzta es nezett enegm en meg ot, Szerintetek ezek jelek mittegyek nem birom nelkule??#Imsdilom
2015. jún. 30. 07:51
1/4 anonim válasza:
felejtsd el!
én sok minden mellett kitudok állni de ezt hagyd, hidd el jobb lesz nélküle
3/4 anonim válasza:
Felejtsd el! Max. néhány menetre lennél jó neki, nem kapcsolatra. De véleményem szerint az is természetellenes...
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi en is gondoltam raaa csaknnehez 16F O OLYAN 44 KORUL LEHET!
2015. jún. 30. 09:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!