Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelemmel elmúlik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemmel elmúlik?

Figyelt kérdés
Szerelmes akarok lenni,hogy boldog legyek..már évek óta nem vagyok boldog és csak ez az egy lehetőség van.Szerintetek ez hülye gondolat?Nem tudom,hogy tudnék újra az a vidám lány lenni,aki régen voltam.evészavarral küzdök és régóta vagyok már depressziós..Nagyon meg akarok gyógyulni és elfelejteni a múltat.Ha megtalálom a szerelmet,úgy könnyebb lesz meggyógyulnom?
2015. jún. 29. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonlókon gondolkodtam fiúként..csak egy baj van, hogy a szerelem nem akarat kérdése :(
2015. jún. 29. 17:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen a szerelem mindent megold,de ahhoz meg kell találni
2015. jún. 29. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, elmúlik szerelemmel a legtöbb ilyesmi. Párommal mi is visszaadtuk egymás életkedvét amikor összejöttünk. :) De azért egy legjobb barát is sokat tud segíteni, akivel mindent meg lehet beszélni.
2015. jún. 29. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!