Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Ti meddig tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti meddig tudtok szerelmesek lenni úgy őszintén egy nőbe? Mennyi idő után múlik el? Ha elmúlik akkor mi az oka?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
A nőtől függ, hogy meddig és a nő miatt múlik el.
2015. jún. 26. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha viszonzatlan akkor jobb, ha minél hamarabb.

(pár hónap kb.)

2015. jún. 26. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Én képtelen vagyok rá, úgy értem egy másodpercig sem érzek semmit irántuk, igaz más iránt se. Egyes egyedül magamat imádom, mert tökéletes vagyok.

Tegnap például megünnepeltük a barátnőmmel a nemszületésnapomat mint a mesében, mert megérdemlem. Kaptam magamtól egy új karórát és két órát kényezettem ezt a csodálatos lényt. Majd hagytam a barátnőmnek is, hogy lerója a tiszteletét.

2015. jún. 26. 23:37
 4/11 anonim ***** válasza:
#3: Veled mi van? :D
2015. jún. 26. 23:42
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
#4 Úgy vélem barátokra leltem itt ezért úgy döntöttem megosztom a bensőbb gondolataimat veletek.
2015. jún. 26. 23:46
 6/11 Mumusan ***** válasza:
Hehe :D
2015. jún. 26. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha zeljesen elmúlik, akkor az nem szerelem volt csak fellángolás.
2015. jún. 26. 23:54
 8/11 anonim ***** válasza:
3as :DD Szakadok rajtad, köszi <33
2015. jún. 27. 00:17
 9/11 MolotovPunk ***** válasza:
60%

Bizonyított tény,hogy a (valós) szerelem 1,5 -2 év után elmúlik,de aztán átmegy szeretetté.Tehát tök 8 mi történik,maga a szerelem így is úgyis elmúlik egy idő után.

Annak pedig,hogy elmúlik a szeretet,annak sok oka lehet...de az már korántsem szerelem.

2015. jún. 27. 01:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 5 éve vagyok együtt a párommal, és a mai napig fülig szerelmes vagyok. Minden nap találok valamit amiért biztosan tudom, hogy vele fogom le élni az életem. Ő előtte vonzottam a hülyéket, így most értékelem a jót. Attól mert a szerelem elmúlik egy kapcsolatban, nem kell, hogy ott mindennek vége legyen. Mert a szerelem át fog alakulni szeretetté, ami nem rosszabb a szerelemnél és nem kell megijedni tőle. Nem tudom hány éves vagy, ha fiatal akkor hagyd a francba és élj, ha nem túl fiatal és minden rendben köztetek akkor szerintem ne add fel, mert ha valami elromlik akkor azt nem kidobjuk, hanem megjavítjuk! Sok sikert! :)
2015. jún. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!