Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis szakitas utan ez a fajdalom?
Figyelt kérdés
19/F
Elso komoly kapcsolat es igazi szerelem ami 4 ev utan veget ert:/
Ugyereztem hogy mar nem szeretem es megszokas az egesz de aztan szakitottunk kicsit es nagyon hianyzott bogtem is mint allat majd osszejottunk ujra es az utanakovetkezo par napban ujra jovolt aztan a helyzet ugyanaz lett...ugyereztem megszokas az egesz es nincs ertelme folytatni igyhat 1hete szakitottunk..Nagyon rossz estenkent sirok is ha ra gondolok es a hasam ugy bizsereg hogy elveszi az etvagyam.A lany meg mindig szeret ramis irt hogy maradjunk baratok de nemtudom mi lenne a konnyebb aztmondta neki konnyebb lenne.Nekem nagyon faj hogy elveszitem:/Mit gondoltok mit erdemes tenni?
Segitsetek kerlek
2015. jún. 27. 14:04
1/2 anonim válasza:
A héten szakított velem a pasim. Énis úgy érzem nem szeretem már, de így is nagyon fáj. A legrosszabb, hogy ő jól van, továbblépett, simán éli az életét mintha nem is lettem volna. Elvileg az idő segít, legyél a barátaiddal,családoddal. Nekem az előző szakításnál az segített, hogy beszélgettem, ismerkedtem annyi emberrel amennyivel csak lehetett.
2/2 A kérdező kommentje:
En beszelgetek vele igyis mert neki igyjobb nekemmeg konnyebb mert nincsbennem hoggy orokre elveszitem
2015. jún. 27. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!