Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kellene vele megismerke...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene vele megismerkednem?

Figyelt kérdés
Megtetszett egy lany, de sajnos semmit nem tudok rola(Annyit h 7.-ik osztalyos). Szerintetek hogy kene vele megismerkednem? Mindig a baratjaival van, egyedul meg nem lattam. Es van meg egy problema: Nemetorszagban elek es meg nem megy perfektul a nyelv,de o mar nagyon jol tud).
2015. jún. 25. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudd meg a nevét valamelyik tanásrjától, barátjától és jelöld be facebookon onantól könnyü lesz megismerned
2015. jún. 25. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy?

Ezek szerint a lány nem német? Vagy mi van?

Van közös órátok?

(Egyébként be ne jelöld elsőre Facebookon, mert ha személyesen nem beszélgettek, csak neten, az tök ciki!)

2015. jún. 25. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs facebook-om es nem nemet. Kozos orank sincs, en 9.-es vagyok
2015. jún. 25. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Tehat 15 eves vagyok
2015. jún. 25. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj! Rengeteg módja lehet annak, hogy megismerd. Én például egy lányt elhívtam egyszer futni, és egy hét után már össze is jöttünk, egy másik csajnál meg elég volt elkérni a facebookját...szóval változó :)

Előtte próbáld megismerni...

15/f

2015. jún. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!