Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiu a buszról de nem ismerem hogy kéne megismerkednem vele ha levélben bevalllom jó ötlet?
Sztem menj oda hozzá a buszon és szólítsd meg az a legjobb. Kérdezd meg pl hogy hova jár suliba, vagy dolgozni, mert sokszor láttad már ezen a buszon, hátha egyfelé mentek, vagy ilyesmi. Légy kreatív.
Sztem az olyan fura, hogyha valaki egyből azzal kezdi, hogy tetszel, én mondjuk lány vagyok, de ijesztőnek tartom az ilyet olyantól, akit nem is ismerek, mert nekem ehhez idő kell, és félnék, hogyha esetleg belemegyek abba, hogy ismerkedjünk, akkor rögtön "elvárás", hogy én is érezzek valamit, különben meg minek megyek bele.. Lehet kicsit zavaros lett, de remélem érted...
manapság a nő lép először:S annyit válzotott a világ tiszta rossz:S régen jóvolt hogy sokat táncoltak meg a fiú udvarolt a lánynak..most meg kb az van h szia teccel jössz dugni?? és itt még a pasi "kezdeményez"
amúgy én is voltam ilyen szituba. és jóötlet;)) soksikert:D
Hát ha csendes sztem akkor is simán odamehetsz hozzá nagy baj nem lesz belőle!!!
Amúgy hova valósi vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!