Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan futhatnek ossze vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan futhatnek ossze vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki tetszik de falun lakik az unokatesommal egy faluban ...nagyon joban vannak gyerekkoruk ota (az uncsim bar 3 evvel fiatalabb) es nyaron mindig megyek oda is par napot...Felek hogy az alatt a par nap alatt nem futok ossze vele hogy bar lathassam:((( Mit csinaljak?
2015. jún. 24. 17:58
 1/6 anonim válasza:
Én úgy csináltam mikor hasonló helyzetben voltam ,hogy direkt arra mentünk el sétálni unokabáttyámmal és tudtam ,hogy táncra jár és onnan 6 óra körül ér haza és "véletlenül" arra mentünk.
2015. jún. 24. 18:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Es talalkoztatok?
2015. jún. 24. 18:09
 3/6 anonim válasza:
igen találkoztunk először csak 4-5 percet aztán meg egyre többet beszéltünk...
2015. jún. 24. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Mas valaszok???
2015. jún. 24. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Legalább 60 méter távolságra legyetek egymástól, majd forduljatok egymással szembe, oszt' sprint.
2015. jún. 24. 21:30
 6/6 anonim válasza:
minden nap, ameddig ottleszel, sétáljatok a háza felé, vagy mondd meg az unokatesódnak, hogy mehetnétek együtt sétálni, és te is mennél velük.
2015. jún. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!