Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet szeretni újra valakibe?
Figyelt kérdés
Ellaposodott a kapcsolatunk, de nem tudjuk elhagyni egymást. 8 hónapos a kapcsolat. Ha randizunk, újra eljárunk szórakozni, sokat beszélgetünk. Meg lehet oldani mindent? Bele lehet újból szeretni valakibe? Meg lehete menteni egy ellaposodott kapcsolatot, ha tudat alatt még szeretjük egymást? 18/L2015. jún. 24. 11:35
1/11 anonim válasza:
Szerintem igen..
De ha az exemet kérdezem állitólag nem..
2/11 anonim válasza:
Bele lehet.
---
l = 16 cm
d = 4,5 cm
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. További vélemények?
2015. jún. 24. 12:34
4/11 anonim válasza:
Szerintem lehet:)
Rajtatok áll.
Gondoljátok végig az okokat, mit szerettek a másikban, mit nem akartok elveszíteni, miért szerettetek egymásba, és ha mindketten akarjátok, fel lehet ezt újra pezsdíteni.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon feldobsz/tok ezzel, köszönöm. Essetleg, tapasztalatból írod ezt? Azokra is kíváncsi lennék.
2015. jún. 24. 21:19
6/11 anonim válasza:
Igazából sosem szeretsz ki valakiből. Csalódsz, több esélyt nem adsz neki, és megtanulsz nélküle élni.
7/11 A kérdező kommentje:
De én nem akarom elengedni. Nem érzem még azt, hogy eljött az ideje. Sokat sírtam már emiatt, szerintem mocskosul hiányozna. Egyik percben dobnám a másikban valahol bennem még parázslik valami. Lehet, hogy teljesen ki sem szerettem belőle. És a legdurvább, hogy nem kidobdni szeretném, hanem megjavítani. Magamban az érzést, és "újra beleszeretni".
2015. jún. 24. 22:03
8/11 anonim válasza:
bele lehet de ahoz ő is kell szerintem beszéljétek meg
9/11 anonim válasza:
Ha minketten akarjátok akkor meglehet oldani. Simán beleszerethetsz újra. Vagy pedig az ellaposodott megszokott újabb lendületet vesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!