Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet szeretni újra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni újra valakibe?

Figyelt kérdés
Ellaposodott a kapcsolatunk, de nem tudjuk elhagyni egymást. 8 hónapos a kapcsolat. Ha randizunk, újra eljárunk szórakozni, sokat beszélgetünk. Meg lehet oldani mindent? Bele lehet újból szeretni valakibe? Meg lehete menteni egy ellaposodott kapcsolatot, ha tudat alatt még szeretjük egymást? 18/L

2015. jún. 24. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem igen..

De ha az exemet kérdezem állitólag nem..

2015. jún. 24. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Bele lehet.

---

l = 16 cm

d = 4,5 cm

2015. jún. 24. 11:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. További vélemények?
2015. jún. 24. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet:)

Rajtatok áll.

Gondoljátok végig az okokat, mit szerettek a másikban, mit nem akartok elveszíteni, miért szerettetek egymásba, és ha mindketten akarjátok, fel lehet ezt újra pezsdíteni.

2015. jún. 24. 20:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon feldobsz/tok ezzel, köszönöm. Essetleg, tapasztalatból írod ezt? Azokra is kíváncsi lennék.
2015. jún. 24. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Igazából sosem szeretsz ki valakiből. Csalódsz, több esélyt nem adsz neki, és megtanulsz nélküle élni.
2015. jún. 24. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:
De én nem akarom elengedni. Nem érzem még azt, hogy eljött az ideje. Sokat sírtam már emiatt, szerintem mocskosul hiányozna. Egyik percben dobnám a másikban valahol bennem még parázslik valami. Lehet, hogy teljesen ki sem szerettem belőle. És a legdurvább, hogy nem kidobdni szeretném, hanem megjavítani. Magamban az érzést, és "újra beleszeretni".
2015. jún. 24. 22:03
 8/11 anonim ***** válasza:
bele lehet de ahoz ő is kell szerintem beszéljétek meg
2015. jún. 26. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha minketten akarjátok akkor meglehet oldani. Simán beleszerethetsz újra. Vagy pedig az ellaposodott megszokott újabb lendületet vesz. :)
2015. jún. 26. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet :)
2015. jún. 26. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!