Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk meggyőzni?
Figyelt kérdés
Ha valakit érdekel az egész történet linkelje be a facebook profilját privát üzenetben, és leírom neki:) Röviden annyi, hogy van egy fiú, akitől el lettem tiltva, ugyanis 6 év korkülönbség van köztünk. Nővérem aggódik, ami teljesen evidens, hiszen a srác 20 én meg 14 éves vagyok. Úgy gondolja, hogy biztosan csak szexre kellek neki, nem szeret igazán. Elég rég óta ismerem,és tudom, hogy nem ilyen. Ma lesz 30 percünk, hogy meggyőzzük őt és a párját, és akkor segít anyáéknál is bevágódni. Apa ugyanis eltiltott tőle. Ha bármi ötletetek van, hogy hogyan lehetne meggyőzni őket kérlek írjatok, skype és/vagy facebook nevet/linket elfogadok privát üzenetben, ahogy mondtam, ott leírom a teljes történetet. Estig van szükség meggyőző érvekre. Köszönöm.2015. jún. 24. 11:25
1/2 anonim válasza:
hallgass a szívedre de ne hagyd ki az eszedet sem belőle.
és azért ne feled el hogy a szülők soha sem akarnak rosszat a gyerekeinek!.
14év még nagyon fiatal és az élet túl könnyen adja a csalódásokat és a pofonokat.
na a szülők rézben eszt is szeretnék elkerültetni a gyermekükkel.
de ha jól ismered a srác ott akkor magyarázd el a szüleidnek és hogy bízhatnak benned hisz jól neveltek és nem fogsz nekik csalódást okozni.
sokk sikert
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom ❤ Orok halam 😻😽👌💋
2015. jún. 24. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!