Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk meggyőzni a barátom szüleit, hogy elengedjék velem a Balatonra?
Ez egy melegekkel kapcsolatos kérdés, így kérlek ne fejtsd ki nemtetszésedet kommentbe... és azt nagyon megköszönöm!:)
Valamelyik nap egy hasonló témájú kérdést tettek fel, de nálunk más a helyzet, mint ott! Se az Ő, se az én szüleim nem tudják, hogy melegek vagyunk. Engem elengednek, de az Ő szülei nagyon féltik, mert még nincs 18, és alapjárat nagyon félősek! :/
Nos, a kérdésem az az lenne, hogy szerintetek hogyan tudná elérni, hogy a szülei elengedjék, anélkül, hogy kiderülne, hogy egy fiuval fog találkozni?:D
18/F
Jó.
Úgy, hogy a lehető legőszintébben elmondja, hogy hova megy, kivel megy, mit fogtok csinálni (NEM a szexre értem, hanem fürdőzés... stb.).
Nem árt, ha ismernek téged. Nem kell (még) tudniuk, hogy milyen minőségben vagytok együtt.
Az se mindegy, hogy nagyon féltik vagy pedig nem bíznak benne, mert nem túl felelősségteljes.
Ha ez utóbbi, akkor tegyen érte!
köszi!:) az, hogy ismerjenek, az egy kicsit nehézkes lesz, mert kb 4-5 óra kocsitávolságra vagyunk egymástól:D
és nagyon féltik, bízni bíznak benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!