Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 13/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 13/L

Figyelt kérdés

Majd Júliusba lesz egy sulis tábor és az a fiú is megy aki nagyon tetszik(2évvel idősebb nálam) és hát tavaly is voltunk mind a ketten,akkor még azt mondta hogy nagyon aranyos vagyok meg utolsó este vele voltam kinnt és megölelt meg adott egy puszit is a homlokomra,tábor óta sokat beszélgettunk,és most ha újra találkozunk akkor mi lesz? (Mármint lehet ebből valami kapcsolat,esetleg elképzelhető,hogy megfog csókolni?) hogyan viszonyuljak hozzá?

13/l. 15/f

2015. jún. 24. 00:18
 1/4 lencsefőzelék ***** válasza:
64%

Remélem, megveszi neked a helyesírási szótárt, de ha nem, akkor innen letöltheted:

[link]

2015. jún. 24. 01:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Tegnap törtkrumplit csirke szárnyal ettem, nem tudom ma mit főzzek.. vlmi ötlet?
2015. jún. 24. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem beszélgess vele sokat és közeledj hozzá.

Ha tetszel neki akkor úgyis megcsókol vagy csinál valamit.Csak az a fontos hogy légy nyitott felé,szóval te is hozzá érhetsz,megölelheted,mondj neki kedves dolgokat és éreztesd vele hogy neked (is) tetszik ő.

Remélem segítettem

12/L

2015. jún. 24. 14:04
 4/4 A kérdező kommentje:

3# válaszolónak köszönöm:)

Lécci a kérdésre válaszoljatok,köszönöm!

2015. jún. 24. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!