Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszek neki? (Többi lent)

Figyelt kérdés

16F

Ő 16L

Már óvodás korom óta ismerem.sőt még régebb óta.

Általánosban osztálytársam volt.

Régen jártunk,vagyis ilyen ovis alsó általános iskolás kapcsolat volt xd

De mostanában furán viselkedik.

Általában heló-val vagy néha szia-val köszönt mostmeg szió-val.

Meg mikor egymással szemben sétálunk el az utcán mondjuk a városban már messziről vigyorgunk egymásra mint a tejbetök.

Meg elhívott bulizni is most.

2 hete mentem egy osztálytársamhoz egy hétvégére és a buszmegállóban találkoztam ezzel a lánnyal.

Rákérdezett hova megyek,mondtam neki hogy az egyik osztálytársamhoz egy hétvégére,nagynehezen a szemembe nézett és azt mondta huuu de jó neked...én rákérdeztem hogy miért.egyszerre elpirult lehajtotta a fejét és nézte a cipőjét vagy a földet és ennyit mondott...csak kérdeztem.(pedig azt se mondtam neki hogy mit csinálok ott.de azért mondta hogy jó nekem)

Szegény lányt zavarba hoztam egy hü.lye kereszt kérdésemmel.

Szerintetek?

2015. jún. 23. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vagyok, és ha buliba megyek akkor sokmindenkit meghívok. Még olyanokat is akik nem tetszenek vagy csak simán barátok vagyunk. Nincs ebbe semmi komoly szerintem. De lehet hogy csak le akar smárolni buliba. Mindenesetre menj el jól fogod magad érezni
2015. jún. 23. 13:43
 2/2 anonim válasza:

15L

Elég valószínű,hogy érez irántad valamit,még ha nem is szerelmet de vonzalmat tuti :)

2015. jún. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!