Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon barátkozik vagy egy kicsit többet is akar tőlem ( tetszek neki)?
Figyelt kérdés
Hat megismerkedtem egy nagyon kedves, vicces sraccal.Nagyon megtetszett nekem ,eleinte nem is csak ahogy beszélgettem vele.Az egész ugy kezdődöt ,hogy elvedtem tole egy O,20 centett es arrol beszelgettunk mit fogok erte csinálni.( Viccbol) Aztán én vissza adtam neki , aztan meggondoltam magam megis visszakertem.Ő mondta ,majd ha leszálunk a buszrol.Gondoltam csak viccel.Leszaltam es o odadta nekem .No akkor elgondolkoztam rajta ,hogy milyen helyes. Aztan mikor mentunk praxolni és alltunk. Ő mondta ,hogy ulljek le ,de nem szeretek annyira ulni,es mondtam neki nyugodtan uljon le.Leult en meg a kezere doltem ( a hatam) es nem banta .Es meg ott viccelt ,csipkelődött velem.Mert a nevemnek sok beceneve lehet,elég viccesek.Es mindeg ezzel van.De amikor jottunk haz hozzam se szolt es meg nem is nezett ram.Tegnao voltunk kirandulni es hat nagyon jo ereztem magam ,megint ugy beszélt velem ,laza,viccesen es egy kicsit pervezesen.Es amikor a kilátást neztuk kb.a kezunk 3 cm volt.Es sokat nevettunk ,imadom a nevetését. A buszba a csajokkal beszelgettunk ( a barataimmal) es a barataim elmondtak nekem ,hogy en mindent megeszek ...fullba.Pudingot.csipszel,sajtal,..stb elég zagyván eszek.O kinevettet es azt mondta,o is ha haza megy kiprobalja.Amikor menntunk haza akkor a barataimhoz fogultam es o mindeig nezet egy pillanatra ,de elforditotta a fejet.Ma is jottek at hozzank en epp aludtam az emeletes agyon,meghallom a hangjat es felpattanok erre beverem a fejem.Kinevettett. Nagyon aranyos . Aztan ma is o hozzta ,mint mindig o hozza fel a 0,20 centett,hogy majd csinalok neki valamit.De amikor atmentem hozzajuk 5 percre csak ramnezett es tovabb ment. Ezt nem ertem. :( 18 eves leszek es o 17 :) egy suliba jarunk ,most kulfoldi praxon vagyunk ugy 5 napra. Elore is koszonom a valaszokat :) :)2015. jún. 14. 16:35
1/1 anonim válasza:
Az elmondásod alapján nem lettünk okosabbak. Próbálkozz be nála. Amikor úgy vagytok mint kilátásnál, fogd meg a kezéd. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!