Milyen tipusú pasinak van nagyobb esélye átlagban a nőknél, aki egyből és ellentmondást nem tűrően nyomul rá, vagy aki finoman lassan elegyedik vele beszédbe, úgymond barátkozik vele akár napokon heteken keresztül?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 22:40
1/7 anonim válasza:
finoman lassan, de ne barátkozz... udvarolj :P
2/7 anonim válasza:
Az utóbbi, de adja jelét annak, hogy többet szeretne, mint barátság.
3/7 anonim válasza:
Jaja hogyne,vicc amiket írtok néha itt komolyan...
Milyen második,a másodiknak aki ilyen,esélye sincsen a mai nőknél,nézzük már meg a nők milyenekkel vannak együtt többségben.Egyértelműen a nagyképű,nyomulósokkal.Akkor hogy is van ez?
Mindig is a másodikba tartoztam,és soha esélyt sem kaptam kb. a nőktől,szóval...
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. A jelenlegi kiszemeltem is ilyen. Igaz, hogy nehezen megy egyről a kettőre, mert visszafogott, de úgy érzem érdemes türelmesnek lennem. ;)
6/7 anonim válasza:
abszolutte a masodik.
engem az elso elijeszt:)
7/7 A kérdező kommentje:
ja igen hozzátenném, nők is válaszolhatnak nyugodtan :)
2014. ápr. 16. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!