Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok/nők nektek miért...

Lányok/nők nektek miért jönnek be jobban a barna hajú barna szemű fiúk/férfiak? Azt vettem észre, hogy ők nagyobb eséllyel ismerkednek. Egy 25 éves kék szemű, barna hajú hapsiként ezt látom.

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Kék szeműnek a barna szemű jön be, és fordítva! Lehetnek kivételek, de általában így van, nem?
2014. márc. 30. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszettek mindig is a sötét hajú, barna szemű férfiak, a párom, akivel közel 10 éve vagyok együtt, ő pedig barna hajú és speciel kék szemű.:) Szóval olyan mindegy, hogy milyen a szemszín, ha minden más klappol. Nálam egyetlen egy dolog volt mindig is kizáró ok, hogy a szőke hajú pasik vagy a vörösek soha nem jöttek be. De ha barna hajú volt bármelyik exem, akkor tök mindegy volt az árnyalata, hogy az most sötét vagy világos. Tényleg mindegy volt. A szemszín meg pláne.
2014. márc. 30. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a szenszín alapján döntöm el ki jön be és ki nem, tőlem akár fekete is lehet a szeme, amíg tetszik az arca :D
2014. márc. 30. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem nem jönnek be jobban mint a kék szeműek, de valahogy mindig úgy alakult, hogy barnaszemű lett a párom.

2 ember kell ugye hozzá és én a kékszeműeknek nem tetszettem valamiért, hanem a barnáknak.

énis kékszemű vagyok

2014. márc. 30. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem speciel a kék szemű srácok jöttek be mindigis. Pedig nekem is kék a szemem. Szerintem az a legjobb, ha a világos szemhez sötétebb haj társul. Az előző válaszolóhoz hasonlóan engem sem vonzottak soha a vörös vagy szőke hajúak. És biztos még jópáran gondolkodnak így, úgyhogy hajrá! ;)

20/L

2014. márc. 30. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt jó tapasztalatom eddig a kék és a zöldszemű férfiakkal....a barnákkal jól kijöttem!Viszont most egy zöldeskék szemű pasi tetszik :D
2014. márc. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!