Azt vettem észre, hogy a vidéki, falusi lányok hamarabb érnek. Mind agyban, mind testben. Sőt még a mellük is valamiért nagyobb mint a városiaknak?!
Az is igaz, hogy jelentős részük hamar beasszonyososdik és hamar veszít a nőiességéből, de fiatalon testileg vonzóbbak. Mitől lehet?
27/f
"Az is igaz, hogy jelentős részük hamar beasszonyososdik és hamar veszít a nőiességéből, de fiatalon testileg vonzóbbak."
Te most a tipikus roma nőkről beszélsz, ők ilyenek, az átlag falusi lányok nem.
Kit érdekelnek a roma nők?! Hm?
Én az átlag magyar vidékről beszélek.
Mert ok, hogy nem Milánó, de tényleg sokan rövidre vágatják a hajukat vagy bepödrik
:)
Nincs az az európai elegancia a középkorú nőknél.
Én is falusi csajt vettem el és nagyon érett volt 20 évesen, amikor megismertem. A melle is elég jó, 85D-vel nem kispályás. De egyértelműen nem általánosítanék ennyire. Látok ott másat is, nem csak romákat és nem csak jó nőket.
44/F
Hamarabb érnek, hamarabb is halnak.
Nézz meg egy 50 körüli parasztasszonyt, hogy néz ki...
És nézz meg egy hasonló korú városi nőt...
Na már ez is elég ok az örökös háborúskodásra, ami vidék, és város között van...
Irigyek, buták, műveletlenek, ösztönösek, de a szájuk az nagy.
Tisztelet a kivételeknek.(az kevés, vagy városba járt iskolába)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!