Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
a sulibol az egyik fiuval sokat Szemeztunk es ez egy kicsit zavart is engem, mert ott voltak a haverjai is es ha odaneztem akkor elkezdtek nevetni. Rajtam. Ez igy volt egy ideig aztan a teli szunetben facebookon be is bejelolt, visszajeloltem es masnap ram is irt. Tok jol elbeszelgettunk es egy hetig minden nap ram irt. Aztan jott a szilveszter es onnantol nem irt. Mikor mentunk suliba, elso ora utan talalkoztunk es latzam hogy oda akar jonni hozzam merzegbeszeltuk hogy majd a suliban beszelgetunk, de en csak koszontem neki es tovbb mentem. Tudom hogy en szurtam el pedig lehet hogy tetszettem neki. 1-2 het mulva en irtam ra es szerintem orult is neki. par nappal utana o irt nekem. Megint egy kis ido eltelt es innentol kezdve mar csak en irtam ra. O kozben osszejott egy lannyal de hamar szakitottak. A suliban egyre kevesebbszer talalkoztunk es koszontumk egymasnak. Most nyari szunet van es egy fesztivalon talalkoztunk es nagyon megorultem neki hogy latom. Aztan o is eszrevett, vegignezett rajtam es Tovabb ment. Nem koszont!!! Pedig latott es ez nagyon rosszul esettert nekem ugye tetszik.
Kozelednem kene fele valahogy vagy hagynom kene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!