Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ancsus:$ kérdése:

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés

a sulibol az egyik fiuval sokat Szemeztunk es ez egy kicsit zavart is engem, mert ott voltak a haverjai is es ha odaneztem akkor elkezdtek nevetni. Rajtam. Ez igy volt egy ideig aztan a teli szunetben facebookon be is bejelolt, visszajeloltem es masnap ram is irt. Tok jol elbeszelgettunk es egy hetig minden nap ram irt. Aztan jott a szilveszter es onnantol nem irt. Mikor mentunk suliba, elso ora utan talalkoztunk es latzam hogy oda akar jonni hozzam merzegbeszeltuk hogy majd a suliban beszelgetunk, de en csak koszontem neki es tovbb mentem. Tudom hogy en szurtam el pedig lehet hogy tetszettem neki. 1-2 het mulva en irtam ra es szerintem orult is neki. par nappal utana o irt nekem. Megint egy kis ido eltelt es innentol kezdve mar csak en irtam ra. O kozben osszejott egy lannyal de hamar szakitottak. A suliban egyre kevesebbszer talalkoztunk es koszontumk egymasnak. Most nyari szunet van es egy fesztivalon talalkoztunk es nagyon megorultem neki hogy latom. Aztan o is eszrevett, vegignezett rajtam es Tovabb ment. Nem koszont!!! Pedig latott es ez nagyon rosszul esettert nekem ugye tetszik.

Kozelednem kene fele valahogy vagy hagynom kene?

2015. jún. 20. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd.Ha jól értelmeztem,kb. Február óta csak te és a véletlen tett ezért a kapcsolatért.így semmi értelme.
2015. jún. 20. 13:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen de ha valaha is tetszettem neki.Mert irta hogy szimpi vagyok neki es hogy szep vagyok meg ilyenek akkor lehet hogy ha megint kapcsolatba lepnenk valahogy akkor erezni fog irantam valamit?
2015. jún. 20. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!