Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Folyton csak egy emberre, rá tudok gondolni. Van amikor sírok miatta, még én sem tudom miért. Olyan szomorú érzés fog el, mintha nem lehetnék vele. Nem nagyon tudom minden nap elérni. Amikor hallok valami szerelemről szóló számot rögtön Ő jut eszembe, közhelyes dolgokat nézek az interneten a szerelemről. Amikor legutóbb is találkoztunk ( összefutottunk az utcán) zavarba jöttem, mintha egy tv-s stáb lett volna elöttem és filmeznének. Nem tudom mi ez az érzés ez nekem még új. Lány vagyok. Folyton csak rá gondolok. Néha elképzelem magunkat különböző helyzetekben (első randi ilyesmik). Lehet, hogy szerelmes vagyok?2015. jún. 23. 13:04
3/9 anonim válasza:
Ezek alapján úgy tűnik,hogy igen.:)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat :)
#1 miért sajnos? Szerintem ez egy nagyszerű érzés, bár néha visszaüt.
2015. jún. 23. 13:20
5/9 anonim válasza:
Addig nagyszerű érzés amig nem tudod meg hogy viszonzatlan
7/9 A kérdező kommentje:
#5 igaz, értem.
#6 14 évesek mindketten
2015. jún. 23. 14:01
8/9 anonim válasza:
Remélem,kívánom,hogy a fiú is így érez,vagy fog érezni irántad.Sok boldogságot nektek!:)
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi! :) Én is remélem.
2015. jún. 25. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!