Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, akirol regota tudom, hogy tetszek neki es el kellett jatszanom, hogy a baratnoje vagyok. Jol ereztem magam kozben es egy kicsit be is rugtunk aztan smaroltunk. (Eddig nem tetszett) Es erzek iranta valamit, mert alig varom hogy megint legyen egy ilyen alkalom, csak nem tudom hogy fog viszonyulni hozzam igy a szerepen kivul. Mert elotte eleg jo baratok voltunk, de mostmar nekem az nem lenne eleg. :(
(Remelem neki sem)
2015. jún. 20. 23:12
1/8 A kérdező kommentje:
16/l lemaradt
2015. jún. 20. 23:14
2/8 anonim válasza:
El kellett játszanod?
Nem 10/L-t akartál írni?
Részegen smároltál...hát gratulálok mindehhez.
3/8 norbi544 válasza:
Én azt gondolom, hogy ha pont téged kért meg erre a kis szerepre, akkor volna esély a valós kapcsolatra is. Puhatolózz kicsit, hogy mit érez, de szerintem ne kérdezz rá nyíltan.
4/8 anonim válasza:
Mond el neki! Nem ismerlek titeket de tok nagy megkönnyebbülés lenne ha tudna.. Meg akkor is ha ez veszelyezteti a barátságotokat...en mar átéltem nagyjabol ezt... Sok sikert!!;)
5/8 A kérdező kommentje:
De en tudom hogy szeret. Csak nemtudom hogy vegyem ra ot a folytatasra.
2015. jún. 20. 23:22
6/8 norbi544 válasza:
Ha szeret, nem kell rávenni semmire. Csak jelezd neki, hogy ő sem közömbös a számodra.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. jún. 20. 23:26
8/8 norbi544 válasza:
Ha bármi baj van, írj privátot. Szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!