Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akibe már nagyon régóta szerelmes vagyok. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már kiskorunk óta ismerjük egymást, de sajnos nagyon ritkán találkozunk. Az a szerencse hogy az ő szülei meg az én szüleim nagyon jóba vannak és akarnak szervezni egy bográcsozást. Nálunk lenne ez az egész. Szerintetek, hogyan kéne viselkednem vele? Egyébként a srác nagyon kedves, jófej, de néha tud bunkó is lenni :DDD
15/L
2015. jún. 21. 17:02
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyenkor a te korodbeli csajok előveszik azt a nagyon kis bájos, nyálas, szempillarezegtetős viselkedésüket még tudat alatt is, és ez mindent tönkretesz. Ha pedig magadra eröltetsz egy vagányabb de nem hozzád illő szerepet, akkor még jó nagy bohóc is leszel. :D Maradj természetes és kész! Mintha ott se lenne. ha jófej te is legyél az, ha bunkó, küldd haza!
2/5 anonim válasza:
menjetek bokorba és dugjatok egy nagyot
3/5 A kérdező kommentje:
Első:Köszii
Második: te lehet hogy ezt tennéd, de én nem köszi 😁😁😁
2015. jún. 21. 17:19
4/5 anonim válasza:
1.Beszélges vele
2.Menjetek el a szülőktől egy kicsit messzeb
3.Kérdezd meg hogy szeret-e ?
Ha azt mondja igen nyertügyed van.
5/5 anonim válasza:
Ha pedig nemet mond cidázd le de rendesen, és kérdezd meg újból. Az hatásos szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!