Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 14f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 14f

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba, de nem tudom hogy ő miként tekint rám, nagyon jóba vagyunk, de szerintem ő csak a barátjának tekint. Hogy jöhetnék össze vele? Kitartó vagyok nagyon, létszi segítsetek, trollok off pls
2015. jún. 23. 00:38
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem mond el neki mit érzel nekem is ez volt bár n lány vagyok és a fiú barátom elmondta nekem mit érez és jól esett hogy őszinte volt, aztán ha a csaj nem mond rá semmit akkor az azt jelenti hogy még van esélyed de akkor se kezdj el nagyon nyomulni csak néha néha csinálhatsz valami romantikusat pl ha épp egymás mellett ültök valahol akkor a vállára teheted a kezed ilyenek. Ha viszont a lány teljesen ellentmond akkor hagy békén ezzel a témával mert egy idő után elege lesz és még barátként is elveszted 13l
2015. jún. 23. 00:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Vaníliás pudingot. De lehet kókuszos is
2015. jún. 23. 10:09
 3/9 A kérdező kommentje:
1es koszi, 2es mit nem lehet azon erteni h trollok off??
2015. jún. 23. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Az off,meg a pls
2015. jún. 23. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nagyon jóban vagytok akkor elmondhatod neki

Ha annyira nem állsz rá készen akkor is közeledj hozzá.

De ne tapadj rá!

2015. júl. 10. 16:23
 6/9 anonim válasza:

Szerintem hìvd el pl. fagyizni,biciklizni ès ott beszèlgessetek.

Ès ha tènyleg jò barátok vagytok akkor nyugodtan menj oda hozzá, vagy miközben fagyiztok ès mondd el az èrzèseidet.

2015. júl. 10. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Nehogy bevalld neki! MINDIG a nő legyen szerelmesebb...Az első agglegény szabály!
2015. júl. 10. 19:26
 8/9 anonim válasza:
#7-es mintha Barney Stinsont hallanám. :D Amúgy szerintem próbáld rávezetni a dologra. adj neki pár apró jelet. Szerintem érteni fogva és akkor eldől hogy bejössz-e neki vagy sem :)
2015. júl. 10. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, szerintem adok jeleket, de még várok, és majd később elmondom neki :)
2015. júl. 10. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!