Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 3 év soknak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év soknak számít?

Figyelt kérdés
én 17 vagyok, ő 14. Ez mennyire számít soknak ez a 3 év?
2015. jún. 22. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy eddig milyen volt a kapcsolatotok. (barátság stb...) Hol ismerted meg?
2015. jún. 22. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is pont ezen gondolkozom :( pont így jártam mint te csak én vagyok a 14 ő meg 17. Van egy ismerősöm akinek egy 14 éves csaja van(pasi maga 21) és tényleg nagyon szereti meg össze akarnak költözni meg minden meg támogatja. Ha ők tudnak boldogk lenni és megtudják oldani a problémákat szóval most arra bíztatom magam hogyha nekik is ment nekünk is mehetne. És nektek is,szóval ha tényleg szereted akkor nem az.
2015. jún. 22. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
dehogy számít soknak. már ha a fiú az idősebb.
2015. jún. 22. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez attol is függ hogy mik a szándékaitok. Meg hogy a (gondolom) lány mennyire érett. Testileg lelkileg stb.
2015. jún. 22. 18:58
 5/5 anonim válasza:

Szerintem a 14-17 az nem vészes, pont jó.

De azzal számolnod kell, hogy a párod (mivel csak 14 éves) valószínűleg éretlenebb, mint te, ezért ne akarj vele komolyabb kapcsolatba kezdeni. Persze ki tudja.. :D

De azért tényleg figyelembe kell venni a korkülönbséget, nem szabad semmit sem erőltetni, ha ő nem akarja.

2015. jún. 22. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!