Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szerintetek mennyi az ami már soknak számít egy lánynál? (hogy hány emberrel feküdt le)
15= 2 már sok
18= 3-2 max
30= 10 max
De persze erre mindenki máshogy tekint...
Pont annyi amennyi neki jól esik. :)
És ehhez senkinek semmi köze.
Valószínű, még fiatal vagy, hogy azt hiszed a szexben a mennyiség számít. Nem verseny ez. Az a lényeg, hogy mennyire jó. A változatosság persze gyönyörködtet, de inkább legyen egy állandó pasival ritkán egy kiadós kielégítő minőségi szeretkezés, mint egy hét alatt 3-mal többször is felejthető laza kufirc.
A megszólításból gondolom lány vagy.
A fiúk többsége féltékeny az előző pasikra. Hülyeség, de így van. És ha egy lány sok sráccal feküdt le akkor az nem dicsőség a szemükben, hanem olcsó k..va leszel. Tehát soha ne verd nagy dobra, hogy hány fiúval volt dolgod. Esetleg a legjobb barátnőddel megoszthatsz ilyen titkot, de én a lányokban sem bízom, így ha van említésre méltó élmény, személy megjelölése nélkül szoktam KIZÁRÓLAG barátnőnek beszámolni róla, de csak a legjobbnak, és csak ha nagyon érdemes elmesélni. Egyébként az én kellemes emlékem, és élményem.
egy 15 éves 1-2 pasinal többhöz ne legyen köze mielőtt megismerném.
18 nal 3-4 max.
30 évesnél 10-15.
#8 teljesen egyetértek veled. csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, nem akartam én nagyon dobra verni semmit.
aki szeretne válaszolni, az válaszol. köszönöm szépen válaszod!
illetve mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!