Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos! Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú
Megbízunk egymásba,szeretjük egymást.
1 éve eggyütt vagyunk,ő 17,én 14.
Ő már nem szűz,én viszont igen
Szeretem őt nagyon
Már szeretkezni akar velem,én viszont még gondolkozok,mert szeretem de úgyérzem nem állok teljesen rá készen.
Testileg érett vagyok már.
Mit tegyek?lefeküdjek vele vagy nem?
2015. jún. 19. 12:58
1/3 anonim válasza:
Azt hiszem megadtad magadnak a választ a saját kérdésedre:
"...én viszont még gondolkozok,mert szeretem de úgyérzem nem állok teljesen rá készen."
Szóval akkor most már tudod mit kell tégy?
2/3 anonim válasza:
"úgyérzem nem állok teljesen rá készen."
ha erőlteti és nem várja ki amíg te felkészülsz erre akkor inkább hagyd el, minthogy belemenj ebbe...
3/3 anonim válasza:
Ha nem állsz rá készen nehogy belemenj,mert rossz élmény lehet belőle.Még bőven ráérsz a szexszel.Ha pedig erőlteti hagyd el,ha pedig ő hagy el téged ezért akkor nem is szeretett igazán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!